Skocz do zawartości

Woblery T.Świderski

Kielo

Rekomendowane odpowiedzi

O kurcze, super :) tylko najpierw muszę iść z nim na rzekę i sprawdzić czy nie stracił swoich właściwości bo by z siebie ściemniacza nie zrobić.

Znalazłem jego zdjęcie, zaznaczony na czerwono, obok narysowałem jego kształt.

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/200/1463415_157_zmniejszacz-pl_173902.jpg dam link co by Ci wątku nie zaśmiecić za bardzo :)

Miło by było jakbyś wstawił pracę tego wobka w swoim wątku. Zapewne więcej osób byłoby zainteresowanych.

@Tomek88 wierz mi na słowo, że bardzo chętnie bym to zrobił, ale chwilowo nie mam do tego warunków :unsure: obawiam się, że w wannie nie będzie widać dobrze jego pracy (za szybko schodzi na dno), a na rzece ciężko teraz nagrywać pod wodą (za zimno na brodzenie). Zobaczę jednak co da się zrobić.

• Like 1

7cm pływające ,praca drobniutka ,szybka ,prawie nie widoczna akcja podstawowa no i oczywiście myczki ,zalusterkowania :-)

Nie miałem oczu takich dużych więc sam maznąłem a że się nie przyłożyłem więc słabo wyszły :-) ,jeden mocniej zarysowana łuska ,drugi prawie niewidoczna.Imitacja rybki zwanej ....hehe chyba widać.

post-51685-0-39561400-1418654790_thumb.jpg

post-51685-0-78974300-1418654795_thumb.jpg

post-51685-0-90902100-1418654801_thumb.jpg

• Like 3

:-)Mimo słabej jakości doskonale widać weżyk ,myki i zalusterkowania ,a na końcu przytrzymanie ,nurt niezbyt wartki ,widać tam jak się zachowuje i jaką ma amplitudę drgań ,robię takie jedną ręką z zamkniętymi oczami :-).

Edytowane przez Kielo
  • Like 2

:-)Mimo słabej jakości doskonale widać weżyk ,myki i zalusterkowania ,a na końcu przytrzymanie ,nurt niezbyt wartki ,widać tam jak się zachowuje i jaką ma amplitudę drgań ,robię takie jedną ręką z zamkniętymi oczami :-).

To wyślij do mnie drugą rękę, będzie miała co strugać, o oczach też nie zapomnij bo u mnie ciemno, oszczędności :lol: .

Wobek ma wszystko co powinien mieć. Podwyższasz poprzeczkę dla pozostałych  :good: . 

Sławku ja cały czas badam :-) życia jeszcze trochę mi zostało chyba :-)

Miałem nie wstawiać łamańców ale tak mnie zachęcasz :-)

Zacząłem od najtrudniejszej do uzyskania moim zdaniem pracy głównej ,wobki nie pracują na boki praktycznie wcale ,natomiast jak bym podczas kręcenia filmików zbliżył aparat do wędki to żyłeczka śpiewa :-) + wężyk , myczki drobniutkie i czasem odbicie z zalusterkowaniem ,dwu i trzy częściowy :-)

Edytowane przez Kielo
  • Like 1