Tomek88 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 O kurcze, super tylko najpierw muszę iść z nim na rzekę i sprawdzić czy nie stracił swoich właściwości bo by z siebie ściemniacza nie zrobić.Znalazłem jego zdjęcie, zaznaczony na czerwono, obok narysowałem jego kształt.http://zmniejszacz.pl/zdjecie/200/1463415_157_zmniejszacz-pl_173902.jpg dam link co by Ci wątku nie zaśmiecić za bardzo Miło by było jakbyś wstawił pracę tego wobka w swoim wątku. Zapewne więcej osób byłoby zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 @Tomek88 wierz mi na słowo, że bardzo chętnie bym to zrobił, ale chwilowo nie mam do tego warunków obawiam się, że w wannie nie będzie widać dobrze jego pracy (za szybko schodzi na dno), a na rzece ciężko teraz nagrywać pod wodą (za zimno na brodzenie). Zobaczę jednak co da się zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 7cm pływające ,praca drobniutka ,szybka ,prawie nie widoczna akcja podstawowa no i oczywiście myczki ,zalusterkowania :-)Nie miałem oczu takich dużych więc sam maznąłem a że się nie przyłożyłem więc słabo wyszły :-) ,jeden mocniej zarysowana łuska ,drugi prawie niewidoczna.Imitacja rybki zwanej ....hehe chyba widać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Taki filmik jeszcze przy okazji nakręciłem ,jest tu wszystko :-)Na końcu wobler przytrzymany w nurcie ,ręka z aparatem w jednym miejscu. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Kielo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 HAHA ma piękne skoki na boki. Jak ja 30 lat temu ładna praca. No i co najważniejsze jaki film jest taki jest przynajmniej nie w wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) :-)Mimo słabej jakości doskonale widać weżyk ,myki i zalusterkowania ,a na końcu przytrzymanie ,nurt niezbyt wartki ,widać tam jak się zachowuje i jaką ma amplitudę drgań ,robię takie jedną ręką z zamkniętymi oczami :-). Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Wyglądają jak żywe, pracują genialnie.... ...jak zwykle. Nuuuuda Panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 I wobler i film miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 :-)Mimo słabej jakości doskonale widać weżyk ,myki i zalusterkowania ,a na końcu przytrzymanie ,nurt niezbyt wartki ,widać tam jak się zachowuje i jaką ma amplitudę drgań ,robię takie jedną ręką z zamkniętymi oczami :-). To wyślij do mnie drugą rękę, będzie miała co strugać, o oczach też nie zapomnij bo u mnie ciemno, oszczędności . Wobek ma wszystko co powinien mieć. Podwyższasz poprzeczkę dla pozostałych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Robie teraz dużą partię 4cm i 6cm zastanawiam się czy nie rozrzucę tego po Polsce :-):-):-) co by sobie ludzie połowili :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 "Rozrzucanie" jest dobre , poza tym idą święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Taki mikołajek :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Mikołajku, adres znasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Do ciebie proszę PANA już poleciały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A to super prze PANA. A na mikołajka nie zasłużyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ty masz za dużo ,kiedyś już pisałem że powinieneś wystawę zrobić hahaha ,przekrój Polskiego rękodzieła :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ale rękodzielników przybywa, przekrój musi być pełny . Poczekam na przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Ty lepiej Sławku zacznij jeździć nad wodę jak chcesz rozwinąć szczegóły swoich badań fizyczno matematycznych:-):-):-) Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Tomku, u Ciebie prace woblerów zmieniają się jak sprzęt elektroniczny. Zanim zamówienie zostanie zrealizowane to już mają pracę nieaktualną, przestarzałą, już są modele nowsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Sławku ja cały czas badam :-) życia jeszcze trochę mi zostało chyba :-)Miałem nie wstawiać łamańców ale tak mnie zachęcasz :-)Zacząłem od najtrudniejszej do uzyskania moim zdaniem pracy głównej ,wobki nie pracują na boki praktycznie wcale ,natomiast jak bym podczas kręcenia filmików zbliżył aparat do wędki to żyłeczka śpiewa :-) + wężyk , myczki drobniutkie i czasem odbicie z zalusterkowaniem ,dwu i trzy częściowy :-) Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 O w mordę, ale one delikatnie pracują. Muszę sobie filmiki skopiować. Ciekaw jestem czy ktoś potrafi zrobić coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 O i efekt akustyczny mają napędzane silniczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Sławku oczywiście że potrafi ,wiem nawet kto :-).Marku to odgłos drgajacej żyłki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Piekna praca tych lamancow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Male pytanko techniczne odnosnie lamancow jesli to oczywiscie nie tajemnica : ) , jak laczysz 2 lub 3 czesci korpusu jednopunktowo czy dwu punktowo. Edytowane 17 Grudnia 2014 przez PablovelLoco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi