Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No trochę za małe wyzwanie i zacząłem biegać.Wole zdechnąć w ruchu niż w kapciach przed telewizorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) A kiedy ty biegasz :-) jak ty tylko w pracowni siedzisz :-)Motorhead1983 filmiki z prowadzeniem po łuku były by idealne ,tak to powinno być robione ale ja nie zawsze mam dostęp do odpowiedniego odcinka rzeki i sprzętu ,nagram pracę tych łamańców po łuku ,wolno prowadzonych i wrzucę. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A kiedy ty biegasz :-) jak ty tylko w pracowni siedzisz :-) ..a na pocztę z wysyłkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No nie to jak tak to rzeczywiście kondycja ci skoczy:-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 5 kilosów w jedną stronę!Nie rób jaj.Za pierwszym razem dzwoniłem po taxi żeby do domu wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja przebiegłem ostatnio jeden przystanek tramwajowy bardzo szybko :-) ,jak wsiadłem to myślałem że zawalik będzie ,ale nogi to jeszcze mam całkiem całkiem :-)6 i 4cm dedykowane rybom w kropki :-). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ale ten łamaniec ,, popitala" . Tu Panie Tomku Pana więcej widać... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 5 kilosów w jedną stronę!Nie rób jaj.Za pierwszym razem dzwoniłem po taxi żeby do domu wrócić. Pomału, pomału bo sobie ścięgna i stawy porozwalacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Kielo zgodzę się, że 3 filmiki z woblerem prowadzonym: a) po łuku b ) z prądęm c) wolno po prąd dałyby pełen obraz pracy woblera...choć z drugiej strony są woblery "wąskiego przeznaczenia" stworzone tylko w konkretnym celu np. do przytrzymywania w rynnie, wykładające się natomiast przy prowadzeniu w inny sposób; stąd moje pytanie. Ten wobler wyglądał mi właśnie na takiego "specyficznego typa" o konkretnym zadaniu, ale fakt, że filmik kiepskiej jakości więc ciężko coś kategorycznie stwierdzić na jego podstawie. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez motorhead1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Masz całkowitą rację :-)Te można prowadzić z prądem ,po łuku ,pod prąd ,przytrzymywać ,nawet w bardzo wolnym uciągu to takie mruczki :-) ,przytrzymywany nie ustoi w miejscu ,człony pracują niezależnie ,nieregularnie ,przy prowadzeniu po łuku rzucając pod przeciwległy brzeg na godzinę 10 -11tą prowadząc na początku z prądem na wirażu będą się czasem wykładać mocniej boczkiem ,można wspomóc to błyskanie przeginając odpowiednio przednie oczko wiadomo a wszystko na naprężonej żyłce wybierając tylko luz.Widzę że wiesz o co chodzi ,postaram się nagrać konkretne filmiki łamańców ,będę niedługo w odpowiednim miejscu :-). :-):-):-) Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Lemmy to skurczybyk...niezniszczalny jest he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Na zdjęciu, na którym jest Twoja córka w warsztacie widać słoiki z lakierem...zamiast reklamówki spróbuj owinąć gwint słoika zwykłą taśmą izolacyjną mocno ją naciągając. Po zakręceniu pokrywki jeszcze raz szczelnie oklej tak, by nie było dostępu powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 No koleś jest niezniszczalny :-):-):-)To nie lakiery ,nie przetrzymuję w słoikach ,używam tyle ile trzeba i zwracam do puszki :-).Robisz jakieś przynęty?Gdzie łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Coś tam dłubię, głównie woblery, a łowię w zasadzie wszędzie. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez motorhead1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Łowisz pstrunie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Pewnie, jak najbardziej, chociaż szczerze mówiąc wolę te późniejsze, w lepszej kondycji, gdy duża rzeka już "chodzi" i nie ma takich tłumów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Fajnie ,daj na pw adresik to coś ci wyślę za jakiś czas ,to sam sobie ocenisz :-) ,najlepsze będą na wodę w ,której nie ma ryb :-). Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Hmm, czyli można powiedzieć, że uniwersalne, powinny się sprawdzić na większości naszych łowisk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Wielkie dźwięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie za ma co z tego co piszesz widzę że będziesz potrafił w pełni wykorzystać ich możliwości :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) 8 ,6 i 4cm.Głębiej i płyciej schodzące ,pływające ,tonące ,neutralne z dedykacją pstrągową.Dla każdego coś miłego :-). Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Kielo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zastanawiałem się co u Ciebie taka cisza... Wiedziałem, że szykuje się jakas mega petarda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Panie Tomku, jaka praca zaplanowana ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Wszystkie drobne v ,bardzo szybko drgające zarówno płytko jak i głęboko schodzące ,wszystkie z bardzo dobrze widocznymi myczkami :-)Jakieś 70 sztuk :-). Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Tylko 70 sztuk? Ja bym dostrugał drugie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi