Parf Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 To już prawie masówka . U mnie seria 40szt i czuję się jak w korpo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Kiedyś robiłem 50 sztuk :-) ,troszkę dla ludzi będzie i troszkę dla mnie bo mam okropne braki hahhaha jak zawsze.Po za tym wiesz jak każdemu marzy mi się wszystko rzucić i budować :-). Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Miałem wolną rękę jeśli chodzi o malowanie i takiego czarnuszka sobie wymyśliłem ,tylko jakoś łuski dobrze nie mogę uchwycić. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 O kurcze, miodzio! PS Widać łuseczkę, widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Miałem wolną rękę jeśli chodzi o malowanie i takiego czarnuszka sobie wymyśliłem ,tylko jakoś łuski dobrze nie mogę uchwycić.Tak to właśnie wychodzi jak masz wolną rękę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki :-) robię takich 7 sztuk po 8cm ,są pływające ,zbierające z powierzchni po popuszczeniu żyłeczki i nie mają pracy jako takiej :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To taki zbierający lipień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tak jest Panie Łukaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 No no, panie, ciemność widać, ale dobra rzecz, hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Hmmm a nie wiem czy dobra :-) to taki stary już lipas :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Znowu się zakorkowałem :-) nie mam kiedy nawet zdjęć porobić :-(,Czwóreczki ostatnie ,dużo jeszcze tego jest ,wszystko pod pstrunie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 No No strzeble ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Miałem wolną rękę jeśli chodzi o malowanie i takiego czarnuszka sobie wymyśliłem ,tylko jakoś łuski dobrze nie mogę uchwycić.Świetne kolory. Miewam wyniki na takie czarnuChy Sà dni i... miejsca, że tylko na takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dzięki :-)Spinnerman o klolorkach troszkę wiem :-) ,znaczy nie teoretyzuję tylko sprawdzam :-) ,wszystko co jest na obrazkach nie jest przypadkowe :-).Mógłbym się nawet pokusić o polemikę na temat tego Twojego kolorku na sandacze ale to musiał byś zobaczyć w realu kolorek :-):-);-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 O ktòrym kolorku mòwisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 O tym seledynowym chyba pisałeś ,ten taki ostro zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Tak myślałem No, jak dla mnie podstawa na dużej rzece. Dodatkowo modele mocno kontrastujàce np. Seledyn z czarnym, z białym itp. oraz klasyka czyli Fluo Tiger Nie ma takiej ryby ktorej bym nie złowił na seledynowy wobler. Jednak nadal podstawa to czarno-srebrny killer z perłowym brzuchem bez żadnych fajerwerkòw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Napiszę na PW :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tak se psiknąłem ale chyba więcej trzeba mieszać tego drugiego kolorku żeby bardziej iskrzył, chociaż po klarze będzie świecił i straszył ryby Ten jest na podkładzie fluo seledynowym. O coś takiego Ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Hee he coś w podobie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Czwóreczki dalej ,co się na dzióbałem to moje :-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Fajne te wobki. malowanie typowo pod pstrążka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzięki :-)Tak dedykowane pstrągom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi