Kielo Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Szósteczki i wierszyk do malowania :-)Tam gdzie trawa się zieleniTam gdzie słońce nie da cieniTam gdzie pstrążki błyszczą w kołoBędzie działo się wesoło :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie dość, że ładne wobki to jeszcze poeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Co nam dzisiaj z super wobków,Jak już rzekach nie ma kropków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dziękuję :-)E tam nie ma :-) przebiegłe są skurczykonie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jako że dzisiaj ładnie było i trochę ćwiczyłem nad wodą to nagrałem kilka przypadkowo pochwyconych wobków.To są ostatnie pstrunie jasne ,zrobiłem 11 w tym malowaniu.Spójrzcie na prace ,powtarzalność (a nie specjalnie przysiadłem do pojedyńczych sztuk ,tylko tyle co przy pierwszym wodowaniu) i na niektórych filmikach jak nie jeżdżą samochody słychać świst żyłki a nurcik mega wolny.Praca to typowe V z dobrze widocznym merdającym ale nie regularnie ogonkiem.Motorhead ty szczególnie słuchaj :-).Można nimi łowić z prądem ,pod ,w poprzek jak kto chce.https://www.youtube.com/watch?v=K4XUiUQf114&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=5kepTAl4tfg&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=pIBcNCwEkdE&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=tw7ZJFrcu2U&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=ITXyyIZRCnE&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=nwB-tCTwtpE&feature=youtu.be 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Takie tam z żylakami hahaha takie eksperymenta ,to pstrunie będą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) .."a po bokach jego były jak postronki grube żyły".. Edytowane 23 Lutego 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Co ty Tomku czytasz :-)Przypominają ci?:-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 ,,50 twarzy Greya" ? Haha. Mi przypominają łapę po dobrej pompie, a to zawsze jest dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Pianą napompowane :-) hahah aż im bokiem wyszła :-):-):-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dalej pstrunie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Praca jak w tamtych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Tak dokładnie jak w tych powyżej.A co chcesz takiego? Edytowane 24 Lutego 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 No to ,,Ba" Haha. Nie tylko takiego ! ( Jak brać to brać! Haha). Pewnie ze chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 :-) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Toź to pięknota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Skrzela, płetewka nadaje To coś Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ooo Panie z tym kiełbiem to Cię poniesło )) Też muszę zrobić partię takich kluseczkòw, bo w Wiśle sporo tego pływa, a i sandaczyk I klenik lubi tym przekàsić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 No panie Tomku niczego sobie te kiełbiki No i zastanawiam się gdzie i w jakiej kolejce dawno takie zdolności bo ja musiałem stać chyba w nie tej co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A gdzie niebieskie przebłyski? Hihi , jak za małolata łowiłem kiełbie , to pamiętam najbardziej to ze mieniły sie takim błękitem. Ale może ten wobek ma go nie mieć , no to sorki . No, ale kiełbik kozacki , skrzela dopracowane strasznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Super te kiełbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A gdzie niebieskie przebłyski? Hihi , jak za małolata łowiłem kiełbie , to pamiętam najbardziej to ze mieniły sie takim błękitem. Ale może ten wobek ma go nie mieć , no to sorki . No, ale kiełbik kozacki , skrzela dopracowane strasznie . Generalnie to raczej ludzie zamawiający wobler chcą odwzorowania natury ja tak z natury hahah nie robię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kiełbik - malowanie MIAZGA Jak to to pływa? Ster wieeelki i poziomo prawie... Tonący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kiełbik - malowanie MIAZGA Jak to to pływa? Ster wieeelki i poziomo prawie... Tonący?Pływający do głębszej penetracji :-)Praca taka jak na filmikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi