Banjo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 To już bankowo będą zwroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dawaj Wacław :-) łykam wszystkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jaszcze brzuszki i dwa razy lakier i finito :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Te zielone spoko. Te błękitno-ròżowe nie mòj klimat. Nie miałem wynikòw na takie odcienie. Nawet gum unikałem z takà opalizacjà bo nic ich nie wàchało mòwię oczywiście o łowieniu w dużych rzekach. Może w czystej wodzie to się sprawdza... Też dzisiaj zrobiłem dwa kiełbie. Bardziej kontrastowe kropki dałem i kolorki takie pod sandała czyli stare srebro złamane niebieskim. Jak podeschnà wrzucę fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Fiolet ,niebieski ,zielony ,czerwony ,żółty takie są opalizacje ale nie o Warszawską Wisłę tu chodzi i nie o sandacze ,chociaż te co to nie Twój klimat też zajebiście się sprawdzają tylko w odpowiedniej porze jak wszystko :-).Pokaż te swoje kiełbasy i opisz pracę chętnie polukam :-). Edytowane 28 Lutego 2015 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 O Panie , toż to już ,,najwyższa światowa półka" , kiełbiki niebiańskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dzięki :-)Niebiańsko lecę dalej ,jeszcze 6 szóstek i biorę się za wiosenne czwórki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Ja chyba też sobie jeszcze jakichś dorobię. Jeszcze coś drewienka jest. Jak lecieć, to grubo . A ile ja to bedę jeszcze wykańczał... o Matko haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie ma się co śpieszyć bo jak się człowiek śpieszy to ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ostatnie szóstki w moim ulubionym ,bardzo uniwersalnym malowanku z akcencikami pomarańcza i czerwieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Kleniki dwa takie sobie zrobiłem ,wcześniej już je pokazywałem.Całkiem spore 7cm ,dosyć wysokie ,głęboko schodzące z przeznaczeniem na Nadbużańskie bolki i pstrunie jak przyjdzie na mnie czas :-)Praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jeszcze filmiki do tych z paskami ,co prawda dwa wyszły tylko jako tako a praca taka jak pstrążków ale lubię wstawiać filmiki hahha:-:-).Przypomniałem sobie o podciąganiu i specjalnie dla Pana Parfa podciągałem :-). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Kielo dźwięki za wobki! Właśnie doszły. Fajne przynęty robisz, w niedziele nimi porzucam i zobaczę jak się sprawują w akcji:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Spoko :-) oddane w dobre ręce:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Pierwszy wiosenny wylęg :-)Wesołych jajek życzę wszystkim :-) Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Kielo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wiosennie kolorowo :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Teraz 8 - 10cm łamańce i jestem uzbrojony po same zęby jeśli chodzi o przynętę typu wobler :-) ,już nie bez butów :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zbroj sie, zbroj, do wrzesnia sporo czasu ale wody czepliwe i rwie sie sporo, jak ci zabraknie to chetnie uzycze mega skutecznych Bonito, sprawdzonych nad woda nie przed kompem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 O Proszę Pana czyli jednak będzie spotkanko :-) ,jak tak to pisz na priv bo nie chcę żeby mi wątek zablokowano :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 O Proszę Pana czyli jednak będzie spotkanko :-) ,jak tak to pisz na priv bo nie chcę żeby mi wątek zablokowano :-). Ze mnie zaden Pan, skoro sie umowilismy to sie umowilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 PISZ NA PRIVZ tego co pamiętam to nic nie ustaliliśmy tylko tyle że ty nigdzie nie przyjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Może tak byś pokazał co ostatnio robisz. Ostatnio jakoś pusto tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jestem za , coś by pooglądał. Zdjęcia zdjęciami , ale jak dostałem do łapki to stwierdzam, ze na żywo to sa mega dopiero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Coś wstawię koło weckendu :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi