Kielo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Czasu nie ma :-(Czwóreczki kleniowe aero. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Bez aero miały duszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Te czwóreczki to mi szczególnie do gustu przypadły . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Rafał wiadomo ,ręczne malowanko to ręczne malowanko :-) ,ale dusza to w środku jest hihhi nie na zewnątrz :-):-):-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Fajny kształcik. Łoj bedo zamiataaać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Wobki jak zwykle super Tomek Fajne malowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dziękować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Fajniutkie a i pewnie w wodzie zamiatają jak się patrzy znając twoje doświadczenie. Rozumiem że to pod klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Dzięki ,tak wszystko pod klenia :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Szybkie V ale z dużymi wychyleniami ogonka ,aero. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Czy na tym nowym sterze schodzi głębiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nie wiem ,chyba nie ,tu mi o lusterkowanie chodziło dlatego dwa rodzaje sterów a nie jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Filmik do szerokiej V ,wszystkie lekko tonące opadające na ogon.Na filmikach jeden i ten sam wobek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Kooperacja z Panem Sławkiem Szuszkiewiczem ,osiem gramatur ,obecnie 2,4,6,8 w przygotowaniu 11 , 14 ,17 i 23g.Malowania w trakcie przygotowań ,obecnie takie o :-):-):-).Kooperacji nie tylko przy cykadach części dalsze będę sukcesywnie umieszczał w swoim wątku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Specjalnie pod klenia.Testuję kolorki ,co prawda dopiero jeden wypad zaliczyłem i kleniki mikre ale działają :-) Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Trzeba przyznać, że cykady prezentują się miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dzinks :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ojoj , fajniutkie . Serio trza podpytac o te malowanie , podoba mi sie strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Te cykady to tez takie polowki- polowe Julek, polowe ty :) Ale dobre mu wychodza tzn lowia ryby, tzn u mnie na Bugu lowily, w innych miejscach nie probowalem to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Te cykady to tez takie polowki- polowe Julek, polowe ty :) Ale dobre mu wychodza tzn lowia ryby, tzn u mnie na Bugu lowily, w innych miejscach nie probowalem to nie wiem. Tak jest :-) po połówce :-).Bardzo dobre przynęty ,czasem niezastąpione i tylko one przynoszą efekty ale nie wiem czemu tak jest :-) a jeśli chodzi o okonie to miazga :-) i sandacze np. na Bugu:-) ale to już większe gramatury no powiedzmy od 8g w górę :-).W przyszłości jeszcze innego rodzaju cykady ,coś na lodzik i myślę że może w następnym sezonie to co najważniejsze woblery :-). Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zapowiada się na prawde ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Fajniutkie te cykady, czuć moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Dziękuję :-)Jako że cykadki prawdopodobnie będziemy sprzedawać to zostałem troszkę namówiony ,że niby tak bardziej marketingowo trzeba ,że fotki z rybami świadczą o tym że coś jest dobre ,to będę wstawiał fotki z rybami na cykady ale nie dużo ,bardziej może takie ciekawostki czy jakieś fajne przypadki.Jeszcze tylko Pana Sławka trzeba będzie przekonać heheh żeby też zaczął wstawiać a to już nie będzie takie hop siup :-).Dzisiaj byłem nad swoja rzeczką ,zabrałem tylko cykady 6g dedykowane kleniom żeby mnie inne przynęty nie kusiły. Połowiłem troszkę kleników ale takie kurduplasy że zdjęć nie robiłem ,na końcu mega klenioch ale poszedł w burtę i po zawodach.W między czasie taki jozin z bazin ,z przewężenia ,walnął od dołu bardzo agresywnie ,nie mierzyłem ,taki średniaczek. Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi