Banjo Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Najważniejsze, że rybom się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Sławku wszystko ładnie pięknie tylko już ci mówiłem że za 0,7l mogę mieć raz w miesiącu zdjęcia z okazami z Bugu :-) ,co tam kto sobie życzy bolenie ,klenie ,brzany do wyboru do koloru :-) ,to nie jest problem dla nikogo :-(.Dzisiaj dzień szczupaka ,a u mnie jak jest dzień szczupaka to popadam w depresję ,mam mordercze wizje choć wiadomo że te rybki są potrzebne :-).Kleni niet ,tylko okonie ,generalnie popierdułki do 25 cm max ,większość palczaki tak zwane ,jeden tylko większy się trafił ,zdjęcie nie bardzo ostre ale za to ryba na pewno podrośnie ,przynęta wiadomo cykada prowadzona z prądem.Niech już spadnie deszcz :-(. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Zmiana temperaturki ,i rybki zaczęły już dobrze gryźć ,mimo braku wody :-) takie rzeczy jak na poniższym zdjęciu świadczą o tym że poważne łowy czas zacząć :-)Branie agresywne przy prowadzeniu z prądem hahahah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Świeżak przeżywa najbardziej :-).https://youtu.be/7nbQ0A1WLpI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Zastanawiam sie kogo głos słyszę tam . Mam nadzieję ze coś takiego przeżyję , choć teraz łowię częściej na przynęty z jednym hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Świeżak przeżywa najbardziej :-).https://youtu.be/7nbQ0A1WLpIFilmik niczym oparty na hollywood'zkim scenariuszu. Najpierw akcja-precedens na końcu erotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Nie wiem czyj to głos ,chyba druga łódka i jakiś inny wędkarz ,mi w rzece nigdy coś takiego się nie zdarzyło :-).Tomek88 od 5:47 Edytowane 6 Września 2015 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nowe kolorki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ależ łakocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Heheh dzięki ,będzie Pan użytkował :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jeszcze troszkę ciekawych kolorków. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Amatorska produkcja filmowa heheh bez sponsorowania :-). Edytowane 13 Listopada 2015 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Sprzedajecie te cykady? Czy trzeb kupować w Corona Fishing? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Na CF są dostępne konkretne stałe malowanki ale oczywiście przy powiedzmy 10szt.+ możemy wykonać inne malowanki wedle życzenia :-). Edytowane 13 Listopada 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Fajnie że pokazałeś akcję.To jest całkiem co innego niż dostępne w "handlu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Filmiki pozostawiają wiele do życzenia ale przynajmniej miejscami widać jak one pracują ,gdy kamerka nie traci ostrości ,na pewno będą jeszcze lepsze ,postaramy się nakręcić po łuku i opad ale do tego potrzebny jeszcze lepszy sprzęt. Edytowane 13 Listopada 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Fajnie że pokazałeś akcję.To jest całkiem co innego niż dostępne w "handlu".Filmiki będą zawsze ,do woblerów też ,konkretny filmik z pracą do konkretnego modelu woblera i opis.No coś innego ,chociaż od wielu lat dostępne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Na filmikach fajnie widać pracę zbliżoną do woblerów. Jest tam V lub Y oraz X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Sławku nie wiem jak to tam widać ale nie ma możliwości żeby te cykady pracowały X lub Y ,każda ma taką samą pracę podstawową i tylko V ,najlepiej widać Cykada 3 czwarte oczko ,najagresywniejsze ,2.40min. filmu :-). Edytowane 14 Listopada 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 A szkoda. Tak bardzo chciałem, aby cykadki miały takie prace, że nie zauważyłem iż to jest jedynie praca typu V . Chyba pora kupić sobie okulary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 No Kielo, bardzo dobre filmy z pracą przynęty:). Zróbcie jeszcze na jakimś czystym stałowodzie w opadzie. Będzie komplet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja na razie zbieram materiał. Myślę, że na wiosnę uda mi się coś ciekawego zmontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Dzięki ,będzie opad i łuk ale to nie jest takie proste i nie wiem chyba na wiosnę dopiero z tym temacikiem się ogarniemy ,teraz inne priorytety :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Zapraszam do polubienia :-)https://www.facebook.com/cykadass/timeline 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Pierwszy model ołowianki już się kształtuje:-) ,jeszcze jedna i raczek:-). Będzie lód i zima, czy nie będzie, kto nie ma błystek, jest w błędzie :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi