Banjo Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 To te strzebelki będą typu gender ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Hihihihi no ładniusie będą takie kulurowe mocium panie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Kolorowe maleństwo ,coś na wzór strzebli tylko z innymi kolorkami ,ma działać w czystej wodzie i ma odstraszać małe pstrążki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Malowanie wobków na chwilę przystopowane ,cykady mają pierwszeństwo. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 niezłe stado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 To już idzie seryjna produkcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) No tak ,nie da się ukryć ,jak ktoś ma ochotę ,nie łowił takimi przynętami to zapraszam na CF lub na maila do mnie. Edytowane 17 Lutego 2016 przez Kielo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Powiększymy dziurki do 2 i 4g cykad ,w sumie to nie wiem dlaczego bo te małe wymuszały używanie odpowiednich agrafek ,tak że napiszę od razu żeby nie przyszło komuś do głowy zakładanie do 2g większej agrafki niż ta ze zdjęcia mimo że wciśnie w oczko ,to się mija z celem.Dla porównania na jednym ze zdjęć mój najmniejszy palec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Strzebelki kolorowe prawie już skończone i kleniówki też prawie ,taka zajawka jak dokończę to wszystkie na raz wstawię i postaram się pstryknąć jakieś fajne zdjęcia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Teraz już tylko wobki :-) ,kurcze tak sobie próbowałem z przyklejanymi oczami i roboty mniej ale jak w mordę strzelił takie proste malowane jakoś lepiej wyglądają przy cykadach. Edytowane 21 Lutego 2016 przez Kielo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Jebł mi kręgosłup to mogę tylko cudze produkcje hejtować ale nie mam za co piknie nam żeś to Pan wyśpiewał i oczekuję cykadowej wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Napisz Piotrku co tam chcesz to ci wyślę a z twoich to ni wim co by tu chcieć ,wszystko na szczubłe a ja mam z nimi i tak udrękę :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Paaaaanie, kozacko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Adaśko nosek zainspirowany twoim zdjęciem :-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 I Strzeblozy :-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Wyszły zarąbiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Dzięki :-) ,kolorki zupełnie nie naturalne i tak ma być ,a co ciekawe to nie są wobki na brudną wodę tylko na czystą i lekko trąconą :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Dzięki :-) ,kolorki zupełnie nie naturalne i tak ma być ,a co ciekawe to nie są wobki na brudną wodę tylko na czystą i lekko trąconą :-).Wiemy, wiemy, na kleniuchy byłyby dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Nie ,nie wydaje mi sie ,praca nie taka :-) ,może do niektórych miejsc i sytuacji.Ten zielono szary na kleniuchy i jeszcze pięciu jego braci :-) Edytowane 23 Lutego 2016 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Adaśko nosek zainspirowany twoim zdjęciem :-)Ale Wy tam wiecie, ze za inspiracje sie działka należy nie? Hahaha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Nie no wiadomo ,wiadomo :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Następne 4cm kleniówki ,jeszcze dwie zostały ,dzisiaj skończę.Zdjęcia w domu i na powietrzu :-) ,takie ciapanki jak ja to nazywam :-). Edytowane 27 Lutego 2016 przez Kielo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 :-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Pogoda barowa.Ostatnie lipowe kleniówki i biorę się za 5cm i 7cm dedykowane pstruniom. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Teraz piąteczki pływające pod pstrunia ,te dla kolegi takie chciał malowanko :-). 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi