Kielo Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Jeszcze sambowe piątki pod pstrunia na mocno prześwietloną wodę. Edytowane 8 Marca 2016 przez Kielo 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A mogłem ukraść gdy miałeś uwagę skupioną na czymś innym... Krasoty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ale wtedy nie były jeszcze dokończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Teraz też jeszcze nie są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Stery już wklejone :-) Sławku ,zostałem ostatnio zganiony hihihi to wkładam do zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Wiem, wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ciemne lipaski ,zdjęcia kompakcikiem robię i do tego jeszcze nie potrafię :-) w rzeczywistości są ładniejsze.Chciałem takie ciemne zopalizowane ćwiknąć i ćwiknąłem ,nieźle nawet wyszły ,jak się przyjrzeć to różne kolorki można tam wypatrzeć i rzeczywiście one tam są. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ładniuchne I fajnie położona opalizacja widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Bardzo mi się podobają. Udało Ci się świetnie uchwycić lipieniowatość Takie prawdziwe sino - wrzosowe kardynałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dziękuję :-)Najwięcej jest zielonego opalka ale na zdjęciach go nie widać :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Kielo te lipionki to ja chętnie przygarnę 2szt , jeżeli nie masz co z nimi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Zobaczymy ,napisałem ci maila ,jutro będę wiedział czy możesz przygarnąć biedactwa :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Czy lipieniowatość lipienia została uchwycona?:-) ,7cm samba. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Została! Siadaj Tomuś, 5+ Lipienie jak żywe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Eleganckie lipaski. Zrobiłeś pracę na 5+ ale na zachętę dostaniesz 3- ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Dzięki ,jeszcze klenie i pstrążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Kielo - blagam o takiego lipaska! Sliczniutkie! Teraz poprosimy Ciernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Teraz będą klenie i pstrunie no ale jakoś tak mnie tym ciernikiem łechczesz że się zacząłem zastanawiać :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Teraz będą klenie i pstrunie no ale jakoś tak mnie tym ciernikiem łechczesz że się zacząłem zastanawiać :-).Się nie zastanawiaj tylko zrób. Dawno nie widziałem Twoich cierników, a w akcji to chyba w ogóle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 A bo tylko raz zrobiłem :-) ,chyba rzeczywiście zrobię np.czarno ,srebrno ,perłowe z opalami fioletu i niebieskiego ,no chyba zrobię :-0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 A bo tylko raz zrobiłem :-) ,chyba rzeczywiście zrobię np.czarno ,srebrno ,perłowe z opalami fioletu i niebieskiego ,no chyba zrobię :-0.Też tak mi się wydawało . Zrób, zrób, nawet o jednego więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Zrobię piątki sambowe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Trzy więcej! Zrób mi cierniki w 3 wielkościach to wrzucę ci do wątku rekordową troć lub łososia Jednego 9cm Do trola Edytowane 25 Marca 2016 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 OK zrobię ale Łosoś musi być z plaży hihihi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Paweł ja czasu ni mam :-(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi