Kielo Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Bardzo ładnie pomalowane woblerki.Taki efekt daje chyba tylko pędzel?! Fajnego uroku dodały również te oczy. Naprawde spoko. Z pewnością praca równie ciekawa jak samo malowanie.Dzięki :-) teraz się już za bardo nie wgłębiam ,pyndzelek ,barwy takie jak chcę i praca w takim zestawie od bardzo drobnej do troszkę merdającego ogonka ,tak żebym mógł sobie dozować to co jest akurat dobre :-) ,jutro albo po jutrze nagram filmiki ,bo mam gdzie i czym :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Bardzo fajna narracja ,Sławek Szuszkiewicz nakręcił ,wiele ciekawych rzeczy tutaj jest :-) ,takie pierwsze próby kręcenia :-) Edytowane 28 Lipca 2018 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Dzisiaj z Lenośką filmiki kręciliśmy ,ja kęciłem a ona puszczała trampki z prądem :-).Woda strasznie niska i nie bardzo mogłem znaleźć miejsce z jakimś sensownym uciągiem ale jakoś to wyszło.Cykadoblery (w obydwu przypadkach zapięte za ostatnie oczko ,czyli praca najagresywniejsza) i dreszcze (od pracy najdrobniejszej do pracy z lekkimi wychyleniami ). Edytowane 29 Lipca 2018 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Edytowane 29 Lipca 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 I jeszcze kinematografi troszkę ,raczek ,okonek i strzebelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 YVdrobniutki X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Rozumiem że ci się filmiki podobają?Kinematografi nigdy za wiele :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Fajna woda na obserwację pracy, muszę taka w stolicy znaleźć, a praca widoczna już dla mnie więc robię postępy ????Ten ostatni na zbliżeniu fajnie drobi lusterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) To może jeszcze taki podwodny :-) ,woda u mnie przeważnie nie jest czysta. Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 to Twój Liwiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) No nie mój :-) Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Liściaki w oczekiwaniu na jesienne deszcze. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Miałeś przestój i to dosyć długi, ale chyba był spowodowany oczekiwaniem na liście . Bardzo ładne, praca zapewne nie szablonowa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 a to jest oklejone i malowane?bo ten zielony to te żyłki ma jak z liścia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Sławku żadnego przestoju nie miałem ,cały czas robię :-) ,a liściaki to tak poglądowo wstawiłem ,pomysł SS. Edytowane 16 Października 2018 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 a to jest oklejone i malowane?bo ten zielony to te żyłki ma jak z liścia Liśćmi oklejane i niektóre przygąbkowane jeszcze farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Liśćmi oklejane i niektóre przygąbkowane jeszcze farbą. elegancki efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Kiedyś, dosyć dawno to było, jak Bugiem zaczynały płynąć liście, to starzy wyjadacze mawiali, że szczupaki przestają reagować na blachę, bo mylą ją z liściem heh Fajny, artystyczny efekt osiągnąłeś Kształt też niczego sobie. A jakie przeznaczenie i wielkość tych krąpików ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) 5,5 cm , u mnie na okoniach się sprawdzają praktycznie spławiane w połowie wody z prądem.Czasami coś domaluję flamastrem. Edytowane 16 Października 2018 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Ja jeszcze niedawno czytałem w książce pana Duszy "Sekrety mistrzów spinningu" coś podobnego Złota blacha na jesień jest ble bo żółte liście spadają do wody i często przyklejają się do szczupaków, które nie mogą się ich pozbyć. Oklejańce wyglądają mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) Dzięki Pride :-) ,poczytać fajnie ,posłuchać opowieści też fajnie :-) ,ale wobler to nie blacha a nawet blacha ,blasze nie równa :-). Edytowane 18 Października 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Wody ni ma ale zimniej się zrobiło ,szczupaki nie biorą bo liści nie żrą :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Ślicznie wybarwiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Ślicznie wybarwiony.Tak :-) taki jesienny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Jeszcze parę malutkich. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi