wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Zerknij tutaj http://www.v33.pl/lakier-do-mebli-i-boazerii/a.-lakier-do-mebli-i-boazerii,872.html?&vars=cHJvZHVpdF9pZD0zNjM%3DJest generalnie tak jak napisali ,dla mnie to najlepszy lakier do akryli :-) ,nic nie śmierdzi ,jakiś tam zapach ma ale znikomy. Ile kosztuje ten lakier i jak z twardością w porównaniu do Domaluxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Eeee to lakierek do rozrabiania farb akrylowych :-) nie do pokrywania ,to taki bezbarwny akrylek ,no może troszkę twardszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ok bo całości nie czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzięki - spróbuję jak skończę Goliaty, na malowaniu akrylo - szczupaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Doszedłem już prawie do końca przy korpusach ,jeszcze 15 się suszy i teraz trzeba będzie iść nad Wisłę :-) nienawidzę zimy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Doszedłem już prawie do końca przy korpusach ,jeszcze 15 się suszy i teraz trzeba będzie iść nad Wisłę :-) nienawidzę zimy.(...)Korpusiki korpusikami, wszystkim nam się suszą, a gdzie się suszą słynne Majtki, to już @Kielo nie pokaże Też nienawidzę zimy. Myśmy się mieli w cieplejszym klimacie urodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 WitamDawno nic nie wstawiałem bo przeprowadzkę miałem a Warszawy do Siedlec :-) w końcu :-) ,córeczka Lenka mi się porodziła ,piękności moje :-). Praca ma dobiegła końca i są oto one ,na te konkretne ryby hahahahah ,kilka kilerków wyszło wśród całego stadka ,niektóre nie mają jeszcze sterów wklejonych ale wszystkie już po wodowaniu :-).Zdjęcia kiepskie ,robione w pośpiechu i nie przy dziennym świetle ale co tam wstawiam :-). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Okonie genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Można powiedzieć, że hurtowo polecialeś Woblery szokujące, baaardzo mi się podobają. Jedyne co bym w nich zmienił to... nic Gratulacje córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Moim skromnym zdaniem ,to najładniejsze malowanie ,a "okoń" po prostu wymiata.Gratuję woblerków jak i córki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Wszystkie piękne ale te Strzeble to sam bym wrąbał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 No przecież ci wyślę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Super, te majtasowe to pierwszy sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Świetne Gratuluję córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 No przecież ci wyślę :-)Strzebelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 No strzebelkę :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 No to świetnie.To ja Ci papier ścierny wyślę bo chyba zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Strzebelki i reszta świetne, ale okonki są genialne. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Tomek klasa jak zawsze. Gratuluję córy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Niech Ci Lenka zdrowa rośnie i na ryby z tatą chodzi!Gratulacje, pozdrów żonę Oj dobrze, że przy przeprowadzce "majtek" wiesz których nie zgubiłeś PSwoblerki jak zwykle, ale to wiesz J. Edytowane 18 Marca 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 No to moje gratulacje, pozdrowienia dla żony i wszystkiego najlepszego.Może Lena odziedziczy talent po ojcu i będziemy mieli rodzynka płci żeńskiej wśród ciosaczy.Malowanie wobków świetne, a okonki zmiękczają kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 I ja się dołączę do gratulacji z okazji narodzin córeczki.Pozdrowienia dla przesympatycznej małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Niech się córa zdrowo chowa pozdrowienia dla dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Gratulacje z okazji przyjścia na świat pociechy i kolejne gratulacje za znalezienie w tym wszystkim czasu na tak kapitalne wykończenie wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Gratuluję pociechy !!!!Wobki ekstra !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi