Kielo Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dziękuję wszystkim :-)And i Krzyko jak mi się troszkę przeluźni to mam coś dla was :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dziękuję wszystkim :-)And i Krzyko jak mi się troszkę przeluźni to mam coś dla was :-)Fajnie , ale spokojnie poukładaj sobie wszystko bo to teraz najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Dziękuję wszystkim :-)And i Krzyko jak mi się troszkę przeluźni to mam coś dla was :-)Ja dopiero się wziąłem za dzierganie więc jeszcze trochę czasu upłynie, ale myślę, że będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 kapitalne wykonanie i malowanie, jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ha ha ha na pewno będę And ale ty też hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Kielo graty za córcię, a woby jak zawsze super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Tomek, gratulacje córki! Tak z ciekawości, jak pies przyjął nowego domownika? P.S malowanie woblerow jak zwykle super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Pies zaakceptował i troszkę będę musiał uważać kto podchodzi do niej hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dotarł do mnie woblerek z ostatniej serii. Wizualnie rewelacja. Tomy Bait ma poważną konkurencję. Życzę pogodzenia pasji wędkarskiej z rolą Tatusia córeczki.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dzięki ,miło że się podoba ,te wobki to tak troszkę seryjnie poleciałem ,duża ilość i nie są tak wychuchane jak bym robił pojedyńcze sztuki.Konkurencji żadnej nie będzie hahahah bo ja po prostu jak na razie nie sprzedaję wobków po to żeby zarobić lecz jak już mam coś sprzedać to na pewno nie za 15zł hahahah ,coś robię od czasu do czasu i bardzo mnie interesuje co będą łapać nie tylko u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Strzebla dotarła.Napiszę tylko tyle.Ja pieprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) E tam przesadzasz troszkę :-)Mam nadzieję że połapiesz troszkę a nie do gablotki wsadzisz :-) Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Każdy który ląduje w mojej gablocie musi najpierw złowić rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dostałem wobki, rewelacja. Nie ma lipy, choć są z lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 WitamDawno nic nie wstawiałem bo przeprowadzkę miałem a Warszawy do Siedlec :-) w końcu :-) ,córeczka Lenka mi się porodziła ,piękności moje :-). Praca ma dobiegła końca i są oto one ,na te konkretne ryby hahahahah ,kilka kilerków wyszło wśród całego stadka ,niektóre nie mają jeszcze sterów wklejonych ale wszystkie już po wodowaniu :-).Zdjęcia kiepskie ,robione w pośpiechu i nie przy dziennym świetle ale co tam wstawiam :-). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usTe są mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonnny Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Wszystko ładnie pięknie ale te większe oczy które zastosowałeś prawdopodobnie odpadną ponieważ nie przylegają do korpusu całą powierzchnią (już na tą chwilę mocno odstają)W wypadku tych większych powinieneś zrobić podcięcia żeby trochę się schowały poza obrys korpusu. Przykład na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Nie wydaje mi si żeby odpadły :-) nawet jeśli troszkę odstają :-) bo cały wobler pokrywany razem z oczami wieloma warstwami lakieru :-).Miło że ktoś się aż tak przygląda :-)Może te oczy specjalnie są tak zrobione żeby góra lekko odstawała :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) No dobra to pora po dłuższej przerwie wrócić do tematu :-)W produkcji nowe woblerki ,cierniczki pstrągowe ,chociaż nigdy pstrągów nie łowiłem ,maja po 6,5 cm kształt jak ciernik ,malowanie jak ciernik ,tu będę się starał dokładnie odwzorować żywą rybę.Do tego jeszcze kiełbik ,kształt i barwa kiełbia i ciekawa praca wobka.Zdjątka wieczorem wstawię jeszcze nie pomalowanych ale już gotowych korpusików. Edytowane 23 Września 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonnny Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Nie wydaje mi si żeby odpadły :-) nawet jeśli troszkę odstają :-) bo cały wobler pokrywany razem z oczami wieloma warstwami lakieru :-).Miło że ktoś się aż tak przygląda :-)Może te oczy specjalnie są tak zrobione żeby góra lekko odstawała :-) Przygląda się czy się nie przygląda... zobaczyłem że jest coś nie tak więc napisałem. Yhmmm i specjalnie odstają żeby odpadały?Widzę że jak już ktoś kilka woblerów zrobi i mu się udadzą to strasznie w piórka obrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ej tam ja tu się kłócić nie chcę ,nie pisałem złośliwie ,więcej luzu człowieku :-) ,wobki robię bardzo krótko i nie obrastam w piórka ,wątek założyłem po to żeby się pochwalić swoją pracą ,podyskutować i uczyć się ,uczyć i jeszcze raz uczyć a nie kłócić. Każdy kto ma mojego woblerka :-) i mu oczko wylata :-) dostanie nowego - pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Zresztą jak łapiesz klenie/jazie daj na PW namiary na siebie to ci wyślę takiego z odstającym oczkiem ,ocenisz sobie malowanie ,żywotność i pracę woblera.Może jak połapiesz będziesz chciał więcej :-):-):-) Edytowane 1 Lipca 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonnny Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Hmmm nikt tutaj nie chce się kłócić z Tobą co najwyżej można podyskutować. Chodzi o to że nie można nikomu nawet nic napisać bo zaraz jakaś wielka obraza wchodzi w temat - także z tym luzikiem to może nie jest tak do końca jak myślisz.Jak gdzieś jest pustka tzw. dziura to zostaje tam powietrze które będzie wypychać lakier - powstanie pęcherz powietrza który będzie pękał w konsekwencji ta dziura nie zostanie pokryta lakierem. Taki wobler nie będzie już jak monolit zawsze te oko będzie już odstawać. Wystarczy że gdzieś zaczepisz nawet niechcący np. w pudełku tym okiem o inny wobler pociągniesz i odpadnie.To nie chodzi o to żebyś komuś wysyłał nowego woblera tylko o to żeby wyeliminować takie odpadające oko, co oszczędzi czasu i ewentualnych nerwów i samej wymiany. Za Twoje woblerki podziękuję - po prostu posiadam swoje o łowności pracy i wyglądzie mi odpowiadającym Edytowane 1 Lipca 2013 przez Bonnny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Bonnny, a zdarzyło ci się złowić rybę z jednym okiem? Ja takie łowię cały czas. Więc gdyby nawet odpadło oko z jakiegoś woblera, to on nie traci na łowności. Może nawet zyskuje. Rozumiem dbałość o szczegóły, jednak bez przesady. Wspomniałeś, że coś robisz, pokaż, po "krytykujemy" i poczytamy jak ty reagujesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi