Kielo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Trochę mi światła do zdjęć zabrakło ale co tam ,jak wyprowadzę psa to wstawię czwarte podejście do kiełbia :-)Cierniczki już też skończyłem 10 sztuk ale nijak nie idzie juz jakiegoś normalnego zdjęcia zrobić ,jutro przy dziennym porobię i wstawię. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Tomku wobki jak zwykle klasa! Pstrunio bardzo ładnie Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 czy można zakupć takie kiełżyki, chętnie bym pobróbował tych wobków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Kiełż wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Bielik nie ważyłem ale ciężka w środku też jajka i lata znakomicie tak jak poprzednie zresztą :-)Jabadaon ja bym ci chętnie zrobił ale pancerz tego kiełża jest robiony z członów tekturowych i jest to strasznie pracochłonne ,wiec jak bym miał ci go wycenić to myślę że kwota by ci nie pasowała :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 sam ksztalt wskazuje na to ze leci i jak tak mowisz to tak jest heheh a kielzyk fajny oj narobiles sie przy jego tworzeniu szacun :-) te owlosienie fajne eheheh pokaz tego kielbika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Teraz kiełbasa ,6 cm pływający ,praca jak na filmiku wcześniej ,światło kijowe było to i zdjęcia nie wyszły zbyt fajnie ,ale porobiłem w różnych miejscach i coś tam widać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 oj wymiatasz panie no to tera pokazalbys cierniczka moze co heheh kielbasa 1 klasa ehhee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Za dzieciaka targałem hurtem kiełbie na kawałek rosówki. Nie wyglądały lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Przepiękne wobki. Szczegóły, opalizacje - jestem pod wrażeniem. Piórkowa płetwa również fantastyczna. Ale kiełż zawładnął moją wyobraźnią. Skopiuję sobie Twoje zdjęcia i jeśli kiedyś braknie mi (chwilowo ) inspiracji, to postaram się wykonać podobnego. Jest fantastyczny! PS.Już nie tylko "majtki żony" J. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dziękuję :-)Rób Janusz ale ostrzegam że można wariacji dostać i lupę rozbić hahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mega wypasiony! Poziom wyrafinowania w trójwymiarze zawyżony do granic percepcji. Żeby tak pomalować to trzeba wprowadzić się w ósmy poziom medytacji taj czi oraz być abstynentem. Trza mieć rękę chirurga operującego na otwartym mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Cierniczki 6,5 cm pływające mają być na pstrągi chociaż nigdy nie łowiłem.Jeszcze stery do dotarcia w niektórych nad wodą żeby każdy pracował z równymi wychyleniami.Zrobiłem bardziej cytrynowe niż ten z Maćkowego zdjęcia bo mi się za ciemne wydawały.Założenie:Do obławiania głębokich rynienek ,jakieś 2m powinny dać radę a czy coś będą łowić to już tylko wróżka wie hahahah. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jak żywe. Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 zarąbiaszcze pewno dużo czasu Ci minęło przy malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dziękuję ,a akurat cierniczki to prosta robota jeśli chodzi o malowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dla niektórych prosta robota a ja bym nie wiedział jak się do tego zabrać cierniczki robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 cierpliwa bestia z ciebie hheeh cierniczki fajne widac ze sie narobiles ale powiem ci ze jednak kielbik bije wszystko na lep heheh :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Tomek Ty to masz dar! Ta fakturka na grzbiecie taka pomarszczona to kawa pod farbą? Wyszły mega realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ojojoj! Klasa naprawde, wyglądają jak prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Gajosik ,tak kawa z lakierem akrylowym :-)Bielik no kiełbasa lepsza :-) ty byś kiedyś trochę czasu znalazł i pokazał mi kilka miejsc nad twoją rzeką :-) Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 No ładnie, ładnie, to jest 150 % hand made a efekt mocno zadowalający .Dawno mnie tu nie było a tu niektórzy fajnie ewoluują . Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dzięki mistrzuniu ,kiełżyk inspirowany twoimi żukami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Gajosik ,tak kawa z lakierem akrylowym :-)Bielik no kiełbasa lepsza :-) ty byś kiedyś trochę czasu znalazł i pokazał mi kilka miejsc nad twoją rzeką :-)daj tylko haslo i juz lowimy ja czasu mam sporo :-) z checia zobacze twoje łakocie na zywo hhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Powiem ci , że do tej pory na najwyższej półce miałem w zasadzie tylko Grzesia Sidora. Teraz mam też ciebie. Mi daleko do was.Wspaniałe cierniki, a kiełż bez komentarza zostawiam. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi