Kielo Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) W końcu całkowicie ukończone ,prosto z suszarki ,jeszcze tylko poskrobać lakier tu i tam.Woblerek mentos 1 praca:małe wychylenia ale szybkie.http://www.youtube.com/watch?v=yo498RZG5Hc&feature=plcpWoblerek mentos 2 agresorek.http://www.youtube.com/watch?v=PlG-MXfHmdQ&feature=plcpTeraz zdjęcia całego stadka:Płoteczka i linek skończone: Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Klasyczne 2cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam ponownie.Po straszliwych bojach i męczarniach (brak czasu) pokażę część Szerszeni ,reszta jak piórka dostanę bo się skończyły.W trakcie realizacji jeszcze cierniki i maluszki kleniowe ale jeszcze troszkę się zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Filmik z pracą Szerszeni: Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 WitamTutaj taka próbka malowanka woblerka i następne Szerszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Bardzo ładne te szerszenie! Ładna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Cierniczki i malutkie smużaczki skończone.Cierniki wszystkie pływające ,5sz. agresywne schodzą na 0,5m max i dwie sztuki łagodnie pracujące schodzące 2m - 1,5m.Smużaczki wiadomo ,pływaja i smużą .Sobota ,Niedziela będę nad Wisłą i nakręcę filmiki.Nie potrafię robić zdjęć ,nie oddają faktycznego wyglądu ale i tak nieźle wyglądają. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) A tutaj maluszki Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Poleciałem nad Wisłę nakręcić filmiki z pracą cierniczków ,ale niestety woda jakby bezpośrednio z kibla ,nic nie widać to pomyślałem że jak już jestem to porzucam nimi i proszę opłaciło sięaż dziw bierze piękne Jazie ,pięknie ubarwione z takiej wody i bonusik i bonusik 60cmTak że pierwsze testy na rzece cierniczków przebiegły pomyślnie Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) A tutaj jedna ze strzebelek wyjęta z suszarni ,jeszcze dwie warstwy lakieru i będą gotowe. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Napisałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Fajne a Strzebelka świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 DziekiDzisiaj wieczorem wstawię zdjęcia wszystkich strzebelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Strzebelki 4 cm ,pływające. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregi Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ładne stadko z tych strzebli , przydało by się jeszcze je wypróbować na Wiśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Kapitalne barwy, ślicznotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dzięki ,jutro testy ,być może z rybą :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregi Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dzięki ,jutro testy ,być może z rybą :-). Czekamy na zdjęcia z testów .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Kolego zgłaszam ciebie do najlbliższej edycji programu MAM TALENT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) WitamByłem na testach ale nie nad Wisłą tylko nad Bzurą ,6 km. przed Sochaczewem.Trudna ,piękna dzika rzeka ,brak typowych kleniowo jaziowych miejscówek ,wszędobylska roślinność wodna a w dołkach czy przy podmytych burtach zawsze siedzi szczupak ,miałem cieniutki przyponik do 2.5kg a i tak zaliczyłem obcinkę ,widziałem wielkiego zębacza ,tak ganiał że aż się drzewo pod którym siedział trzęsło.Jak ktoś poluje na szczupaki to niech zasuwa ,naprawdę dużo ich tam jest.Biorą tylko okonie takie 15 - 25 cm z trawy wyciągane ,kleni i jazi brak ,żadne pomysły nie skutkują ,kombinuję jak mogę i nic tylko okonie ,aż tu nagle siedzi ,błysnęło czerwienią ,jest w końcu tylko kleń czy jaź?Ani jaź ani kleń - okoń tylko już nie maluszek ,piękny garbusek 40 cm .Jutro Wisła ,muszę jeszcze przeprowadzić testy w miejscówkach typowych dla klenia ,bo już nie wiem co sobie myśleć ,że co ,strzebelki tylko na okonie działają?Czy klenie i jazie będą też je zajadać?Okaże się.Zdjęcia nie powalają ,nie było komu pstrykać ,dwa największe wstawiam . Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Na własną strzebelkę? Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregi Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Szczupaczek tez na strzebelkę się połaszczył..czy na ciernika...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Testowałem tylko strzebelki ,niczym innym nie łapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Panowie testy strzebelek na Wiśle zakończone ,w ogóle testy tych korpusów definitywnie zakończone ,nic tu już nie ma do powiedzenia JESTEM NA MAXA ZADOWOLONY WRĘCZ WNIEBOWZIĘTY.Na strzebelkę miałem trzy puknięcia nie zacięte ,jaź taki 40 -50 cm ale zszedł i jaź ,który już nie zszedł bo nie miał jak ,tak zassał że woblerka z gardła wyjmowałem ,moja życiówka ,pobił wszelkie moje rekordy 56cm radości ,masakra j na strzebelkę własnoręcznie stworzoną.Jestem szczęśliwy .Teraz biorę się do roboty nowe korpusiki 5 cm i 40 cierniczków ;_) Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi