Kielo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Sprzęt mam kiepski i sam kręciłem :-(Mogę od kolegi czasem pożyczyć aparat ale to trzeba jechać potem odwieźć a on i tak czasu nie ma żeby pojechać itp.itd. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jak dla mnie to coś tam widać Fajnie ten ogonek napierdziela, a przód widocznie dużo mniej. Zarąbisty wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Guma się chowa przy takiej akcji...To jest inspiracja. Kolejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Sprzęt mam kiepski i sam kręciłem :-(Mogę od kolegi czasem pożyczyć aparat ale to trzeba jechać potem odwieźć a on i tak czasu nie ma żeby pojechać itp.itd.Też mam ten problem Tomek. Wydaje Ci sie ,że coś Ci wyszło chcesz pokazać a tu lipa bo mało widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Krzysju tak jakbyś zgadł :-) ten pierwszy właśnie malowany pod okonie na Liwiec u mnie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 To mi się podoba, jako pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) A wszystkiego najlepszego mocium Panie :-)Pomysłów mnóstwo jest gorzej z czasem :-) Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wesołych spokojnych świąt ,wszystkim ludziom dobrej woli :-) wesołego Mikołaja i wiadomo szampańskiego Sylwestra :-):-):-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wesołych spokojnych świąt ,wszystkim ludziom dobrej woli :-) wesołego Mikołaja i wiadomo szampańskiego Sylwestra :-):-):-) wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Wątek spadł daleko daleko :-):-):-)Wystawiam wobki ,które robiłem na zamówienie ale nie wyrobiłem się z terminem i kolega się rozmyślił :-( ,moja wina :-(.Zamówienie nietypowe bo wobki z jedną kotwicą nr. 8 ,6cm długości ,jeden tonący(różowy) trzy pływające.Dużo czasu poświęciłem na prace tych woblerów ,wobki pod pstrągi robione.Jeśli ktoś ma łowisko gdzie można łowić na wobki tylko z jedną kotwicą i lubi takie kolorki to zapraszam na PW.Praca:Oczojebki:Y ,Ds ,Ln ,M.Graficiak:Y ,Ds ,Ln ,M i w ogóle straszny wariat robi różne dziwne rzeczy. Akcja X - Oś ruchu znajduje się mniej więcej po środku woblera. X jest szerokie, lub wąskie.Akcja Y - przód przynęty pracuje o wiele wężej, niż część tylna.Akcja V - przód przynęty pracuje bardzo wąsko, a część tylna wyraźnie, o wiele szerzej.D - wobler pracujący “drobno“, a więc częstotliwość ruchów jest znaczna,Ds- wobler pracujący troszkę mocniej niż D.K - odwrotność tego wyżej, o wolnej pracy, spokojnie się “kolebiący”,L - lusterkujący.Ln - lusterkujący nieregularnie.M - wobler posiadający tą cechę, w sposób niekontrolowany odskakuje z toru prowadzenia w jedną ze stron, lub w obydwie, ma tzw. “myki”,S - wobler płynący równym torem, bez “myków”,W - to taki wobler, który płynie wężowatym ruchem, w kształcie rozciągniętej litery S ciągle pracując.P, N i T - pływający, neutralny i tonący. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Oczojeby muszą być....ja lubię pomarańczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 No a ja właśnie nie lubię ale mam :-) i rzeczywiście często i gęsto koszą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jestem pod wrażeniem Kielo Konkretne wyroby. Ja mogę tylko pozazdrościć. Czekam na coś extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wątek spadł daleko daleko :-):-):-)Wystawiam wobki ,które robiłem na zamówienie ale nie wyrobiłem się z terminem i kolega się rozmyślił :-( ,moja wina :-(.Zamówienie nietypowe bo wobki z jedną kotwicą nr. 8 ,6cm długości ,jeden tonący(różowy) trzy pływające.Dużo czasu poświęciłem na prace tych woblerów ,wobki pod pstrągi robione.Jeśli ktoś ma łowisko gdzie można łowić na wobki tylko z jedną kotwicą i lubi takie kolorki to zapraszam na PW.Praca:Oczojebki:Y ,Ds ,Ln ,M.Graficiak:Y ,Ds ,Ln ,M i w ogóle straszny wariat robi różne dziwne rzeczy. Akcja X - Oś ruchu znajduje się mniej więcej po środku woblera. X jest szerokie, lub wąskie.Akcja Y - przód przynęty pracuje o wiele wężej, niż część tylna.Akcja V - przód przynęty pracuje bardzo wąsko, a część tylna wyraźnie, o wiele szerzej.D - wobler pracujący “drobno“, a więc częstotliwość ruchów jest znaczna,Ds- wobler pracujący troszkę mocniej niż D.K - odwrotność tego wyżej, o wolnej pracy, spokojnie się “kolebiący”,L - lusterkujący.Ln - lusterkujący nieregularnie.M - wobler posiadający tą cechę, w sposób niekontrolowany odskakuje z toru prowadzenia w jedną ze stron, lub w obydwie, ma tzw. “myki”,S - wobler płynący równym torem, bez “myków”,W - to taki wobler, który płynie wężowatym ruchem, w kształcie rozciągniętej litery S ciągle pracując.P, N i T - pływający, neutralny i tonący. Namaciliscie tyle z tymi oznaczeniami, ze chciałbym je wszystkie na raz w jednym woblerze Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) No ale to właśnie fajnie że literkami oznaczone piszesz np. VDLM (dobrze że nie HW...:-))i wszystko jasne hahahahaha:-)Myślę że na wiosnę dodam jeszcze W :-).Iwedkuje a co jest dla ciebie ekstra ,bo ja tu teraz tylko czasem coś wstawiam ,dużo sie robi ale bez publiki :-).Chętnie bym ci coś zmajstrował na te twoje przepiękne kropasy :-). Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No ale to właśnie fajnie że literkami oznaczone piszesz np. VDLM (dobrze że nie HW...:-))i wszystko jasne hahahahaha:-)Myślę że na wiosnę dodam jeszcze W :-).Iwedkuje a co jest dla ciebie ekstra ,bo ja tu teraz tylko czasem coś wstawiam ,dużo sie robi ale bez publiki :-).Chętnie bym ci coś zmajstrował na te twoje przepiękne kropasy :-). Mam na myśli rzecz o pstrągowym oku Wiosną się do Ciebie zgłoszę. Mam pewien plan na woblerka, dosyć ambitny. Przynajmniej dla mnie za trudny i wole to zlecić komuś z większą praktyką. Podeśle Ci PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Hahahaha myślę że ten plan się już realizuje :-);_0;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja lubię woblery z szybkim L i wyraźnym W czyli LWT, chętnie zamówił bym na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Gucioluky masz takie co intensywnie lusterkują i pływają wężykiem?W rzece? Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ma Ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) O My Master to koniecznie musisz nagrać filmik i pokazać :-)W rzece :-) nawet niech będzie xksiorek :-) i niech będzie nie malowany ,będzie lepiej widać :-) Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Albo wiesz co ja bym chętnie u ciebie zamówił My Master tak z 8 sztuk co?Da radę? Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam takie od Janusza ale nie tylko od niego, jeden mój kolega z Torunia robi takie już od wielu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie wiem, czy Tomku do mnie tym tytułem Jeśli tak, to owszem możesz zamówić. "Tylko to są drogie rzeczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) O fajowo a mogę guciolucky u niego sobie zamówić YLWT? Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi