Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) To My Master napisz mi na PW cenę i poproszę YDLWP :-) x8 sztuk.4 oliwka srebro i 4 czarny srebro.Mniej więcej na 1,5 m schodzące.6cm :-).Dasz radę? Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kielo ale Ty robisz te woblery czy zamawiasz? w prawdzie strzeliłem kilka browarów u sąsiada ale wydaje mi się, że ja chciałem coś zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) No na wiosnę myślę że możesz ale i ja bym chciał zamówić dlatego że już troszkę czasu próbuję dodać W i jak na razie w jednym korpusie mi się udało i nie wiedziałem że ktoś oprócz SS robi takie :-).A tutaj My Master i jeszcze twój kolega ,no to z przyjemnością kupię :-).My Master muszę tak pisać ponieważ Jesteś jedyną osobą o tak ogromnej wiedzy jaką znam ,która potrafi wykonywać woblery o założonej wcześniej pracy tak jak napisałeś w wątku hand made by spidi .A jeszcze się spytam bo nie wiem :-) VDLWP wykonasz dla mnie?A co tam a może VDLnWMP? Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja nikomu nie zabraniam zamawiać ale na wiosnę to można zamawiać fortepian który ma klawisze z kości słoniowej a nie woblery. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Gucioluky no nic nie poradzę zarobiony jestem strasznie ,ja nie fabryka ,nie dam rady wcześniej :-( ,ale do tego kolegi truknij niech mi chociaż ze cztery zrobi dobrze zapłacę ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Teraz trochę "nie sezon". Choć jeśli Tomku poważnie chcesz 8 sztuk, to Ci za jakieś dwa tygodnie mogę zrobić. Ale normalne, takie jak robię, czyli LWT, 5,5 cm. YDLWP możesz sobie zrobić sam Jak to nie jest żart, to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No dobra bez jaj :-)Czyli LWT a praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kielo ale najpierw musisz kupić woblery żeby je potem zrobić? Przecież w ofercie zakładasz, że można sobie wybrać pracę a moje zamówienie jest dość proste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Boże, jak ja nie lubie takiego cwaniactwa..Odkąd Janusz napisał Ci w wątku odpowiedź dotyczącą tego że każdą pracę jesteś w stanie zrobić(w co wgl nie wierzę) dowalasz się do niego jak mucha do krowy... (sory za porównanie, ale nic innego nie przyszło mi na myśl).Janusz jest jedną z tych osób na forum co ma przeogromne doświadczenie w tworzeniu przynęt z "patyka", pomógł tu na forum bardzo wielu ludziom, nie chowa żadnych tajemnic przed nami, wręcz przeciwnie dzieli się nimi. Tomek podziwiam Cię za kunszt zdobienia przynęt, ale to co czasem wypisujesz.... to aż czytać się nie da.Sorka za wpis w Twoim temacie i zasmiecanie go.. A co tam pewnie zarobie sobie kolejnego wroga za szczerość Edytowane 7 Stycznia 2014 przez kubaS 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ojoj zdenerwowanko?Gucioluky ja się po prostu nie wyrobię ,widzisz wcześniej wstawiłem te z jedną kotwą?Już z tymi się nie wyrobiłem ,rozumiesz?Nie chcę się z tobą droczyć :-) myślałem że naprawdę ten kolega twój robi takie woblery :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam, Jak zrobi WTF to biorę 100 sztuk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mój kolega robi takie woblery i wiele osób je ma i widziało jak chcesz to zapraszam i zademonstruję, kosztują 12 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) KubaS 1 My Master pisze w moim wątku a nie ja w jego ,ja nikogo nie obrażałem a My Master nazwał mnie kłamcą ,hińczykiem i nie wiem co tam jeszcze musiał bym poczytać hahahha a ty piszesz że się czepiam ,no co ty :-)Potrafię wykonać świadomie wszystkie te prace o których pisałem i tyle ,napisz mi jaką chcesz pracę a wyślę ci goły korpus bo pomalować nie mam czasu. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bujo a co to jest F :-)Guciolucky to napisz mi nr. do kolegi na PW wcześniej mu powiedz że będę chciał zamówić ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kielo jednego woblera nie cykniesz na próbę? no weźźźźźźźźź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Spoko, sam teraz będę zamawiał wezmę i dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bujo a co to jest F :-)Guciolucky to napisz mi nr. do kolegi na PW wcześniej mu powiedz że będę chciał zamówić ok?To angielski skrót : What The Fuck czyli jak wpuszcze woblera do wody to wypowiem te słowa będąc pełen podziwu dla akcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ale ja naprawdę nie mam czasu ja normalnie pracuję ,córeczka 10 miesięcy i przedobrzyłem z zamówieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To angielski skrót : What The Fuck czyli jak wpuszcze woblera do wody to wypowiem te słowa To ja znam kilku producentów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kurde, Kielo a już się cieszyłem, że będę miał woblera od Ciebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Guciolucky to weź dla mnie cztery sztuki schodzące do metra ,5cm ,pływające ,może być nawet drobny X aby było W i napisz mi na PW jak już będziesz miał dane do przelewu.Dobra Panowie mój wątek to ja tu hahahah żądzę ,kończmy te pogaduchy głupawe.Tylko Janusz jeszcze odpisz jaka praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Guciolucky ja ci zrobię i nawet za darmo tylko się przypomnij na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja tam za darmo nie chcę bo tanie mięso to psy jedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Porównanie (jesteś jak ...) różni się od epitetu (jesteś ...)Pierwsze ubogaca rozmowę, działa na wyobraźnię, powoduje lepsze zrozumienie.Pisząc "wobler lusterkuje" nie masz na myśli, że staje przed lustrem. Używasz skrótu myślowego. To nie znaczy, że krótko myślisz. Przynajmniej nie dosłownie.Używając zwrotu "zdajesz się zapominać" nie twierdzę, że nie wiesz. Wręcz przeciwnie Powyższe wypisałem po to, byś na spokojnie spróbował znaleźć, gdzie to niby nazwałem Cię: (...)nazwał mnie kłamcą ,hińczykiem i nie wiem co tam jeszcze (...)Jeśli znajdziesz, że tak Cię nazwałem, to przy świadkach oświadczam, że wyślę Ci komplet 10 sztuk tych woblerów, o których poniżej. I dołożę jeszcze głowacicowego łamańca na osłodę.Czekam. Co do pracy, to niewielkie "X" połączone z mocnym "L" (lusterkiem) oraz wyraźnym, wydłużonym S.I "T", czyli tonący. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No to ch... bombki strzelił choinki nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi