Skocz do zawartości

Woblery T.Świderski

Kielo

Rekomendowane odpowiedzi

No na wiosnę myślę że możesz ale i ja bym chciał zamówić dlatego że już troszkę czasu próbuję dodać W i jak na razie w jednym korpusie mi się udało i nie wiedziałem że ktoś oprócz SS robi takie :-).

A tutaj My Master i jeszcze twój kolega ,no to z przyjemnością kupię :-).

My Master muszę tak pisać ponieważ Jesteś jedyną osobą o tak ogromnej wiedzy jaką znam ,która potrafi wykonywać woblery o założonej wcześniej pracy tak jak napisałeś w wątku hand made by spidi .

A jeszcze się spytam bo nie wiem :-) VDLWP wykonasz dla mnie?

A co tam a może VDLnWMP?

Edytowane przez Kielo

:D  :D  :D

Teraz trochę "nie sezon". Choć jeśli Tomku poważnie chcesz 8 sztuk, to Ci za jakieś dwa tygodnie mogę zrobić. Ale normalne, takie jak robię, czyli LWT, 5,5 cm. YDLWP  możesz sobie zrobić sam ;) 

Jak to nie jest żart, to zapraszam na priv

Boże, jak ja nie lubie takiego cwaniactwa..

Odkąd Janusz napisał Ci w wątku odpowiedź dotyczącą tego że każdą pracę jesteś w stanie zrobić(w co wgl nie wierzę) dowalasz się do niego jak mucha do krowy... (sory za porównanie, ale nic innego nie przyszło mi na myśl).

Janusz jest jedną z tych osób na forum co ma przeogromne doświadczenie w tworzeniu przynęt z "patyka", pomógł tu na forum bardzo wielu ludziom, nie chowa żadnych tajemnic przed nami, wręcz przeciwnie dzieli się nimi. Tomek podziwiam Cię za kunszt zdobienia przynęt, ale to co czasem wypisujesz.... to aż czytać się nie da.

Sorka za wpis w Twoim temacie i zasmiecanie go..

A co tam pewnie zarobie sobie kolejnego wroga za szczerość :D

Edytowane przez kubaS 1
  • Like 7

KubaS 1 My Master pisze w moim wątku a nie ja w jego ,ja nikogo nie obrażałem a My Master nazwał mnie kłamcą ,hińczykiem i nie wiem co tam jeszcze musiał bym poczytać hahahha a ty piszesz że się czepiam ,no co ty :-)

Potrafię wykonać świadomie wszystkie te prace o których pisałem i tyle ,napisz mi jaką chcesz pracę a wyślę ci goły korpus bo pomalować nie mam czasu.

Edytowane przez Kielo

Guciolucky to weź dla mnie cztery sztuki schodzące do metra ,5cm ,pływające ,może być nawet drobny X aby było W i napisz mi na PW jak już będziesz miał dane do przelewu.

Dobra Panowie mój wątek to ja tu hahahah żądzę ,kończmy te pogaduchy głupawe.

Tylko Janusz jeszcze odpisz jaka praca.

Porównanie (jesteś jak ...) różni się od epitetu (jesteś ...)

Pierwsze ubogaca rozmowę, działa na wyobraźnię, powoduje lepsze zrozumienie.

Pisząc "wobler lusterkuje" nie masz na myśli, że staje przed lustrem. Używasz skrótu myślowego. To nie znaczy, że krótko myślisz. Przynajmniej nie dosłownie.

Używając zwrotu "zdajesz się zapominać" nie twierdzę, że nie wiesz. Wręcz przeciwnie ;)

Powyższe wypisałem po to, byś na spokojnie spróbował znaleźć, gdzie to niby nazwałem Cię:

(...)nazwał mnie kłamcą ,hińczykiem i nie wiem co tam jeszcze (...)

Jeśli znajdziesz, że tak Cię nazwałem, to przy świadkach oświadczam, że wyślę Ci komplet 10 sztuk tych woblerów, o których poniżej. I dołożę jeszcze głowacicowego łamańca na osłodę.

Czekam.

Co do pracy, to niewielkie "X" połączone z mocnym "L" (lusterkiem) oraz wyraźnym, wydłużonym S.

I "T", czyli tonący.

• Like 3