Skocz do zawartości

Woblery T.Świderski

Kielo

Rekomendowane odpowiedzi

No i nadzszedł ten moment po tygodniu owocnego wedkowania na wisełce z Jaziami i małymi Kleniami w tle.... Trach :o Zacięcie ostateczne.....     PW

Ładnie to ująłeś :D. Mam jeszcze kilka, i czekam na nową dostawę, ale jest zima i dostawa się opóźnia :(.

• Like 1

Hah Już się płakać chce przez tą rzekę kupuje butle z tlenem i zabieram na ryby co tam jakieś odczepiacze  :lol:  Dobrze że teraz mało brań to trochę słabiej na rybki ciągnie :P albo napad na tartak i bedziemy próbować samemu. Jak Kielo da jakieś korepetycje... <_< ???

Miałem Cię prosić o jakieś wobki, ale sprzedaję jednak swojego phenixa, UL nie dla mnie... nie czułem tych 92gr w ręku, sprawie sobie jeszcze phenixa kiedyś, ale nie 8 tylko z 30 funtów :)

Głupio mi aż kogoś fatygować jak sam miesiąc czasu robie jerki i nie mogę zrobić

Edytowane przez Tomek88

Darku,

kleniowych wziąłem więcej, ale pstrągowych tyle co widać na zdjęciu. Nie brałem więcej bo @Kielo musiałby cały czas siedzieć nad wodą i testować :D. A i teraz ma problemy z ich ukończeniem  :lol:. Chyba za trudne zamówiłem  :D. Niech chłopak się uczy  :lol:. Ale dlaczego na moich  :lol:

"Wziąłem" - w tej chwili znaczy - "zamówiłem" - jeszcze ich nie mam  :(. Sam wiesz ile potrafię zamówić  ;) .

"Wziąłem" - w tej chwili znaczy - "zamówiłem" - jeszcze ich nie mam  :(. Sam wiesz ile potrafię zamówić  ;) .                                                                                                                                                                  Wiem,wiem. Jak dobry sklep wędkarski. :D

Tomku, nie widziałeś co mam u siebie, a Darek (Kali) już co nie co widział  :o . Naprawdę mam mały sklep :lol:. Już jest wieczorek, a może dla niektórych nocnych Marków podwieczorek. Wrzucaj fotki, czekam z niecierpliwością na efekty końcowe. Pokaż wszystkie, ale pojedynczo.