ŁatekCMR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 No i nadzszedł ten moment po tygodniu owocnego wedkowania na wisełce z Jaziami i małymi Kleniami w tle.... Trach Zacięcie ostateczne..... PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 No i nadzszedł ten moment po tygodniu owocnego wedkowania na wisełce z Jaziami i małymi Kleniami w tle.... Trach Zacięcie ostateczne..... PWŁadnie to ująłeś . Mam jeszcze kilka, i czekam na nową dostawę, ale jest zima i dostawa się opóźnia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 No zawiało tu u mnie jak w Suwałkach :-(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁatekCMR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Hah Już się płakać chce przez tą rzekę kupuje butle z tlenem i zabieram na ryby co tam jakieś odczepiacze Dobrze że teraz mało brań to trochę słabiej na rybki ciągnie albo napad na tartak i bedziemy próbować samemu. Jak Kielo da jakieś korepetycje... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ŁatekCMR hahahah kup 0.5 x2 wsiadaj w brynię i składamy to do kupy hahahah przez weckend hahahah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Kielo, o mnie zapomniałeś . Nie wiem czy Tobie zdrowie na to pozwoli . Jeszcze zdradzisz swoje tajemnice i będziemy chodzić mykami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Przyjedzie to se takie o posklecamy po połówce hahahah Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Maluj, maluj bo kolejny tydzień minie . Ale u Ciebie ciemno za dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Gdybym gąsce powiedział, żeby zdjęła majtki, bo chcę woblerki robić to by był chyba koniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A skąd wiesz może to by był nowy etap w Waszym związku hahahahahah. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie ogarniam dzisiaj, ciężko mi się ustosunkować do takich rozkmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ja też hahhah umęczony strasznie jestem trzeba się zagrzebać w żeremie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Miałem Cię prosić o jakieś wobki, ale sprzedaję jednak swojego phenixa, UL nie dla mnie... nie czułem tych 92gr w ręku, sprawie sobie jeszcze phenixa kiedyś, ale nie 8 tylko z 30 funtów Głupio mi aż kogoś fatygować jak sam miesiąc czasu robie jerki i nie mogę zrobić Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Bardzo ładne malowanie śliza, jeśli to śliz, a jeśli nie, to też bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Śliz , ja bym to i tak jeszcze inaczej zrobił ale tak chciał nabywca i nic już tutaj nie poradzę.Korpus też nie ślizowy. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie szata czyni woblera łownym. Nabywca. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Nabywca najlepiej wie co chce hahahaah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Sławku czekam na testy i opinie. Mam nadzieję że zamówiłeś tradycyjnie (z zapasem) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Darku,kleniowych wziąłem więcej, ale pstrągowych tyle co widać na zdjęciu. Nie brałem więcej bo @Kielo musiałby cały czas siedzieć nad wodą i testować . A i teraz ma problemy z ich ukończeniem . Chyba za trudne zamówiłem . Niech chłopak się uczy . Ale dlaczego na moich . "Wziąłem" - w tej chwili znaczy - "zamówiłem" - jeszcze ich nie mam . Sam wiesz ile potrafię zamówić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 No proszę Pana ,śniegi ,mrozy ,fale w wodzie ,nic nie widać wobki skończone ale wiesz że zanim wyślę trzeba sprawdzić :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 U nas też zaczęła się delikatna zima, ale żeby fale w wodzie. Siedlce to wyspa na morzu? . Wrzuć fotki wobków ze sterami, tak chociaż na pocieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Na specjalne życzenie wieczorkiem :-).W Siedlcach hahahah zawieruchy i zamiecie jak co roku :-). Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 "Wziąłem" - w tej chwili znaczy - "zamówiłem" - jeszcze ich nie mam . Sam wiesz ile potrafię zamówić . Wiem,wiem. Jak dobry sklep wędkarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Bez przesady hahahah ja nie sklep wędkarski :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tomku, nie widziałeś co mam u siebie, a Darek (Kali) już co nie co widział . Naprawdę mam mały sklep . Już jest wieczorek, a może dla niektórych nocnych Marków podwieczorek. Wrzucaj fotki, czekam z niecierpliwością na efekty końcowe. Pokaż wszystkie, ale pojedynczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi