lolo_STG Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 taak wobki twoje są świetne przejrzałem swego czasu cały twoj temat i zawsze z chęcia tu zagladam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jutro wstawię cosik :-) dzięki :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Lekka załamka panowie, znowu zamiast normalnego forumowego wątku szopki dzieją się jakieś.Jak czytam podobne hitorie tu i ówdzie to zadaję sobie pytanie: co się k.... z tym światem dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Tak to bywa :-(.Jutro zdjęcia powklejam ,będzie może normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 wklejaj bedzie na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dwa typy korpusów ,dwa typy pracy ,malowane pod konkretne odcinki rzeki ,mają znikać i się pojawiać ,akcenty malowania pozwolą dodatkowo na łowienie w lekko trąconej wodzie ,pływaki 6cm.Będą jeszcze dzisiaj podmalowane lekko ,taka kosmetyka końcowa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 malowane pod konkretne odcinki rzeki ,Łowiłeś na tych odcinkach rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ni :-) to nie dla mnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 "dość ta nawet" ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) No dość wyszło ,ale to na raz wszystko ,pyndzlem ,znaczy bez żadnych wygibasów ,wziąłem siadłem i pomalowałem ,jakoś nie bardzo mi się chce malować jednego wobka pięć dni :-). Edytowane 22 Marca 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 No i pokazał ))) ładne podeszły mi 2 kolorki ten z brązowym i zielonym grzbietem jesli jeszcze tak ładnie boczki w wodzie pokazują i od czasu do czasu jak ty to mówisz myknie tu i tam no to ktoś bedzie miał pociechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 No Tomek Bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ładne ci one oj ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jutro filmiki nakręcę bo będę inne ustawiał ,ale nie wiem czy coś będzie widać.Dzięki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) W każdym przypadku zostawiony dosyć znaczny margines zarówno uagresywnienia jak i stłumienia pracy przynęty.Akcji i dodatków do głównej pracy nie opisuję bo to tutaj dość kontrowersyjny temat ,heheh żartowałem ale tak na poważnie to widać ,ja przynajmniej widzę.https://www.youtube.com/watch?v=kwzV7qmdS8U&feature=youtu.be http://youtu.be/QhwfFQ4ZnV8 http://youtu.be/biwGj1cRjX0 http://youtu.be/6SOlkIPyaZY http://youtu.be/wTFJS46AyEQ Edytowane 23 Marca 2014 przez Kielo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Widać dobrze to co dobre. Tu jest dobro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Praca!-jestem pod wrażeniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Dziękuję :-) dobrze że widać :-)a i zapomniałem jeszcze dodać ,co bardzo ważne ,to są woblery płytko schodzące :-) Edytowane 24 Marca 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Pstruń 3 to jest to. Oczywiście dla tych , którzy chcą zobaczyć ).Na takie miałem sandacze wieczorkami ubiegłym latem , tam gdzie podobno ich nie ma .Jeszcze jakby to była uklejka i lusterkowała opadając to jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Widać dobrze widać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Dziękuję :-)Krzysju pstruń 3 to ten sam co pstruń 4 tylko inaczej ustawiony ,w ogóle na filmikach są tylko trzy woblery ustawiane oczko dół ,oczko góra :-)Chciałem pokazać pracę agresywniejszą i spokojniejszą :-) Edytowane 24 Marca 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 To te moje wskrobki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 He he no ładne :-)Pisz i wysyłaj zdjęcia na PW hhehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) W komplecie :-) wstawiam bo mogę :-) nowy właściciel nie wspominał że nie można :-)Tak na szybko pstryknięte i nie w dziennym świetle :-). Edytowane 26 Marca 2014 przez Kielo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Byłem dzisiaj dociążać i ustawiać wobki ,pogoda ładna nakręciłem krótki filmik 4cm kleniowego wobka ,robię takie z każdym rodzajem pracy ,bardziej zamiatające ogonem ,mniej zamiatające ,z mniejszym lusterkiem z większym ,szybszym ,wolniejszym ,z mikro mykami z mykami nie mikro ,z wężykiem ,bez wężyka itp.itd.To taki jak na zdjęciach wcześniej. Edytowane 29 Marca 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi