Skocz do zawartości

Woblery T.Świderski

Kielo

Rekomendowane odpowiedzi

Kielo,skoro nie chciałeś aby ktokolwiek zadawał jakiekolwiek pytania (nie daj Bóg komentarze) związane z tymi filmikami to mogłeś po prostu ich tutaj nie wstawiać a z zainteresowaną osobą wymienić priv-y....

Teraz to tak trochę "nie bardzo" wyszło bo wstawiasz na ogólnodostępnym forum filmy,które są do wglądu tylko dla jednego odbiorcy a jak ktoś już "obcy" zechciał zadać pytanie czy uzyskać odpowiedź na zadane pytanie,rzucasz "to nie dla Ciebie film"...

• Like 1

Ależ skąd, potrafię uszanować decyzję właściciela wątku, nie mam też najmniejszego problemu z powstrzymaniem się od zadawania kłopotliwych pytań.

Nie ma potrzeby przenosić dalszej rozmowy na pw, udzielone przez Ciebie odpowiedzi w stu procentach pokryły się z tym, czego się spodziewałem.

Edytowane przez Dagon

• 3 tygodnie później...

Dzięki milupa :-)

Nakręciłem w końcu filmik ,może jeszcze nie super ale już fajnie wyszło.

To jest wobler ,który nie ma żadnych myków ani innych dodatków ,tylko podstawowa praca w wolnym nurcie przy wolniutkim ściąganiu.

Kręce więcej ,takich filmików ,drewienko z pomalowanym na czarno grzbietem.

Każdy kto będzie chciał żebym zrobił dla niego woblery dostanie dostęp do takich filmików i będzie mógł sam sobie wybrać pracę + dodatki:-)

• Like 4

Kręce więcej ,takich filmików ,drewienko z pomalowanym na czarno grzbietem.

Każdy kto będzie chciał żebym zrobił dla niego woblery dostanie dostęp do takich filmików i będzie mógł sam sobie wybrać pracę + dodatki:-)

Bardzo dobry pomysł, szczególnie gdy jesteś nastawiony na robienie konkretnej pracy według planu - "zrób mi pan żeby chodził tak" :)

Odbiorcy na pewno to docenią.