Teoo Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Szok ! Przepiękne wobleki. Szkoda do wody wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Te Kiełbiki to po prostu... mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Co tu dużo pisać, klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 kiełbie wyjątkowe dzięki majtkom żony, design niepowtarzalny i rozpoznawalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁatekCMR Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Hej hej kolejna rybka z Wisły tym razem 45cm fotki nie mam bo coś imageShack mi szwankuje pozdro i dzięki specjał wiosna działa a tak poza tym w polaroidach w słońcu widać 60 Edytowane 15 Maja 2014 przez ŁatekCMR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ładne te kiełbiki takie realistyczne naprawdę super. :-) Na jakiej wodzie będą kusić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Dziękuję wszystkim za połechtanie :-)ŁatekCMR fajnie że łowisz ,fajne zdjęcia na priw przesyłasz i niech tak zostanie ,to nie miejsce do wklejania zdjęć z rybami :-)Norbert-10 na różne wody ,takie miały być takie zrobione ,posiadacz łowi wszędzie. Edytowane 17 Maja 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ala strzebloza :-) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Spoko luzik :-) to nie dla mnie ja takimi nie łowię hahahahahhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Piękne malowania. Chciałbym kiedyś dojść do takiej wprawy. Łącznie aero + pedzelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Przesadzasz chłopie. Piękne strzeblozy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Dziękuje :-)Melanzyk tylko pędzle i mi nie bardzo się podoba (w sensie szczegółów) ,szybko malowane od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jak tylko pedzle to czapki z głów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Areograf bardzo fajna rzecz ,jeszcze nie posiadam ,pewne rzeczy aero a inne pyndzlem tak by było najlepiej.Obecnie tak to wygląda :-) Edytowane 25 Maja 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jak ja bym chciał taki warsztacik, którego nie muszę składać po każdym malowaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Przy Twoim malowaniu grzechem byłoby korzystać z aero. Jakbym potrafił tak malować aero bym dawno puścił do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Artech :-) mam fajnie cały mały pokoik mój ,wcześniej po każdym hahah czymkolwiek musiałem gruntownie sprzątać pod groźbą hahahahah wiem co to znaczy ,a tutaj wszystko poukładane hahah wiem gdzie co leży hahahah i jest gitarrra :-)Aero dobre jest moim zdaniem do szybkich robótek ,które można zrobić i pyndzlem ale czas ,czas i jeszcze raz czas ,a położenie kilku transparentnych kolorów to żaden artyzm ,lepiej to robić aero ,wykończenia ,główne mniej transparentne barwy i szczegóły pyndzlem mozna by wtedy było :-).Albo opalizacje ,aero to psik i skończone a pyndzlem u chu chuu :-):-):-).Jak bym używał aero to 10 razy szybciej by szło a efekt może i lepszy by był ,nie wiem nie próbowałem jeszcze. Edytowane 25 Maja 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Porządek to u Ciebie prawie taki sam jak u mnie, uporządkowany chaos sprzyja sztuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Dzisiaj sprzątam ,zostałem pogoniony :-(:-(:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Nowe korpusiki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Chwila nieuwagi i jedna z samoróbek zaczęła się upiększać ;-):-):-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 samoróbka dobrze powiedziane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 :-) pikna samoróbeczka :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Korpusiki zrobione ,teraz wlejemy troszkę duszy :-):-0:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi