Banjo Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Kobieta z wąsami w mundurze, jak trzeba będzie to się rozbierze i zgoli wąsy Edytowane 3 Października 2014 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Tak jest :-) czyli nic co naturalnie było by skuteczne na wojaka hhahahahah Edytowane 4 Października 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 To już wszystkie barwy okoniasów :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Swietnie łączysz kolory porostu bajka te przejscia i transparentne kolory które dają głębie miodzio. Edytowane 4 Października 2014 przez mietek1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Filmiki ,nie bardzo wyszło ,chociaż w HD ,ale woda brudna i uciąg zbyt mały ,wszystko pod mostem kręcone ,wedka w pionie trzymana obijała się o strop ,co ja bym dał żeby mieć czyściutką rzeczkę w okolicy z kamyczkami i z przyzwoitym uciągiem ,co nie pojadę to się zmienia i ta woda :-).Tylko kilka wstawiam bo na reszcie nic nie widać. Edytowane 5 Października 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Część wobków ,które teraz robię 8 ,7 ,6 i 4cm ,no i łamańce ,cały czas ćwiczę łamańce aż mi grzywa od tych łamańców stanęła :-) a córcia rośnie :-). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Córcia rośnie razem z Twoją grzywą . Uściskaj córcię ode mnie na dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Hihi ok ,powiem że buziak od wujka Sławka hihi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tomku, wstaw coś bom ciekawy malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Teraz już nie będzie malowania ,tylko wobki pryśnięte i mnóstwo filmików :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Pełnometrażowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tak jest ,z opowieściami z mchu i paproci w tle :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 też mam taki plan tak patrząc na wzmagana się kolegów z realnym malowaniem same cuda Ale jakoś osobiście wolę malowanie typowo klasyczne szmata farba lakier choć i pędzel mi się też spodobał Świder kiedy jakiś nowy filmik z warsztatu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) No powiem ci że trafiłeś Sambor z tym filmikiem hahahha a ja z malowankiem żartowałem ,zawsze będę malował pyndzlem :-)Niebawem nakręcę filmik jak zrobić cudo pryskaczem w trzy minuty hahah no może w 5 ;-)Ludzie nie zdają sobie sprawy jakie to proste ,mając wobka z detalami skrzeli ,płetw ,łuski itp itd. 5 barw pdik psik i piszesz że bardzo real i bardzo trudne :-).Prawdziwa sztuka tkwi w całości ,praca ,barwy i wiedza :-) no i wiadomo pyndzel hahahah Edytowane 31 Października 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nie słodź sobie praca woblera to jego łowność no ale my tow wiemy dawaj filmik może się nauczę cosik nowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Dobra zaraz wstawię filmik z prezentacją pracy woblera pstrągowego ;-):-):-) Edytowane 31 Października 2014 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Proponuję w kieliszku do wódki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Wyjdź już z tego warsztatu Edytowane 31 Października 2014 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacski1 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 No! Nareszcie poważna produkcja filmowa:) Każda ryba w pogoni za taką karuzelą jest co najmniej lekko skołowana. Bravo dla reżysera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Zajebiście pracuje migota, drobna akcja, jakieś odskoki, podskoki... hasacz taki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 To nie podskoki Marku :-) on zbiera z powierzchni hahahahhah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Żarty żartami ,a tak na poważnie to wstawię kilka jak skończę te co wcześniej pokazywałem :-) ,łamańce teraz to mój priorytet i jakoś mi się widzie że nie skończy się na miesiącu badan :-(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Doktor Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wiesz Marku muszę pewne rzeczy rozkminić w dwu i trzy częściowych :-) ,dwu częściowe będą z merdającym ,podniesionym do góry ogonkiem (chyba nazwę je piesek :-)) oczywiście dwu kotwicowe ,w wersjach pływające ,neutralne i tonące ,tonące dwie ,lekko i mocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi