Kielo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Ostatni model w tym roku ,łamaniec 8cm idzie pod młotek malowanka ,pokażę jak skończę jakie będą pierwsze cztery wzory wyjściowe. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Taka próbka okunia wstępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Fajny kolorek. Jak będziesz łączyć te dwa elementy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Dzięki ,opalek fioletu doszedł jeszcze na paskach i już chyba nic nie dodam ,może podgardle pomarańczowe lekko.Łączone będą pojedyńczym oczkiem po malowaniu i lakierowaniu. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Domyślam się, ze nie podwójnym ale na wkręty czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Przód juz jest zrobiony ,ogonek tylko nie zaoczkowany.Stelaż przez cały ogonek ,taki patencik wymyślony dawno temu przez SS co by uniknąć całej zabawy z czyszczeniem itp. ,wiesz taka prosta acz tajemna wiedza :-). Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Myślałem ostatnio o czymś podobnym, ale o wkrętkach raczej bo jak ten stelaż przepchnąć? A że model z balsy to na myśleniu się skończyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kielu podaj szczegóły )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Dobra ,prezent na mikołaja dla ogółu co by żyło się lepiej ,w sumie to prosta sprawa :-) ,Sławek mówi że niech młodzi rękodzielnicy korzystają bo szkoda tracić nerwów na głupawe łączenia.Zauważcie że jest możliwość regulacji długości połączenia :-).Pokażemy jeszcze inne rzeczy ale to dopiero jak zaczną być stosowane w wobkach komercyjnych :-). Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Kielo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Dziurka po patyczku hehe No tak, sprawa prosta Młody to już nie jestem ale skorzystam Dzięki! Edytowane 3 Grudnia 2016 przez peekol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jaszcze jedna próbka wstępnej drugiej wersji malowanka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) A co to za pierzynowe woblerki ? U mnie tradycyjnie trawa zielona, choć na dworze jest minus . Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 A co za pierzynowe woblerki ? U mnie tradycyjnie trawa zielona, choć na dworze jest minus .A u mnie śnieg od trzech dni :-) ,może będzie zima :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 U Ciebie zawsze jest śnieg o tej porze, ino tylko wyczekiwać białych niedźwiedzi .Fajny ten patencik Sławka. Prosty i łatwy. Sławek jest tak kreatywny, że na pewno jeszcze coś wymyśli. Tomku bierz się za malowanie . Mógłbyś tutaj przedstawić taki mini katalog woblerów 3D, bo już trochę pogubiłem się .I pytanie techniczne: jak długo trwa drukowanie jednej połówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) No wiesz Sławku jest jeszcze lepszy patencik od tego patenciku :-).Wstawię wszystkie jak łamańce skończę ,od nowego roku ruszamy z drewienkami równolegle do 3D ,nie wiem jak z tym wyrobimy ale jestem jak zawsze dobrej myśli :-) ,a ile trwa drukowanie jednej połówki nie mam pojęcia wiem ile trwa struganie hahahah. Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Lekko poprawiona wersja malowania łamanego pstrunia ,poszła do oceny Sławka bo barwy ,które ustalamy muszą być dokładnie odwzorowane ,jak Sławek zatwierdzi to takie będą :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Okuń będzie taki ,pomarańcz nie jest agresywny/jaskrawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Mandarynek ale tym razem z dodatkami złota nie srebra ,przeznaczenie takiego ubarwienia wiadome :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Kiedy będą dostępne wersje finalne? Rozumiem że to co prezentujesz to eksperymentalne. Czy ostateczne będą miały fakturę drewna?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 To są wersje finalne ,będziemy jeszcze inne kolorki dokładać ,są w trakcie lakierowania i składania ,myślę że przed 24 będą dostępne ,jest jeszcze czwarty kolorek ,kiełbik niebieski ze specjalnym przeznaczeniem ale zdjęć nie zdążyłem zrobić ,Sławek zrobi i niebawem pokażę i opiszę.Pracę wybraliśmy jedną z kilku ,pewnie w przyszłości będziemy dokładać inaczej pracujące i inne rodzaje łamańców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Plan na ten rok wykonany ,tak jak chcieliśmy i kiedy chcieliśmy :-) ,teraz czas na :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dobre hehe :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jeszcze kiełbie ,proste malowanko z dodatkami UV i konkretnym przeznaczeniem.Przez święta postaramy się wszystko opisać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Łamańce skończone ,to jeszcze nie te właściwe filmy ale tutaj już troszkę więcej widać :-)https://youtu.be/WEgR5guzzCc Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Kielo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 KOZACKO świetnie łałł Kielo mega pracują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi