Skocz do zawartości

Woblery T.Świderski

Kielo

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra ,prezent na mikołaja dla ogółu co by żyło się lepiej ,w sumie to prosta sprawa :-) ,Sławek mówi że niech młodzi rękodzielnicy korzystają bo szkoda tracić nerwów na głupawe łączenia.Zauważcie że jest możliwość regulacji długości połączenia :-).Pokażemy jeszcze inne rzeczy ale to dopiero jak zaczną być stosowane w wobkach komercyjnych :-).

post-51685-0-44543300-1480783391_thumb.jpg

post-51685-0-37154500-1480783399_thumb.jpg

post-51685-0-48186900-1480783405_thumb.jpg

post-51685-0-30877400-1480783410_thumb.jpg

Edytowane przez Kielo
  • Like 9

U Ciebie zawsze jest śnieg o tej porze, ino tylko wyczekiwać białych niedźwiedzi  :lol: .Fajny ten patencik Sławka. Prosty i łatwy. Sławek jest tak kreatywny, że na pewno jeszcze coś wymyśli. Tomku bierz się za malowanie  ;)  :lol: . Mógłbyś tutaj przedstawić taki mini katalog woblerów 3D, bo już trochę pogubiłem się  ;)  :lol: .

I pytanie techniczne: jak długo trwa drukowanie jednej połówki?

No wiesz Sławku jest jeszcze lepszy patencik od tego patenciku :-).

Wstawię wszystkie jak łamańce skończę ,od nowego roku ruszamy z drewienkami równolegle do 3D ,nie wiem jak z tym wyrobimy ale jestem jak zawsze dobrej myśli :-) ,a ile trwa drukowanie jednej połówki nie mam pojęcia wiem ile trwa struganie hahahah.

Edytowane przez Kielo
  • Like 1

To są wersje finalne ,będziemy jeszcze inne kolorki dokładać ,są w trakcie lakierowania i składania ,myślę że przed 24 będą dostępne ,jest jeszcze czwarty kolorek ,kiełbik niebieski ze specjalnym przeznaczeniem ale zdjęć nie zdążyłem zrobić ,Sławek zrobi i niebawem pokażę i opiszę.Pracę wybraliśmy jedną z kilku ,pewnie w przyszłości będziemy dokładać inaczej pracujące i inne rodzaje łamańców.

• Like 1