mifek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dłubanie wobków rozpoczęte ,dałem sobie dwa miesiace :-)Będą cierniki ,strzebelki i z łuseczką drobną w trzech kolorach szary ,złoty i ciemna zieleń. Uploaded with ImageShack.us coś mi się widzi, że Twojej żonie niedługo majtasów zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Piękny kiełbik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 coś mi się widzi, że Twojej żonie niedługo majtasów zabraknie I chcesz przytulić biedactwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 He he he ,no właśnie muszę majtasów gdzieś odpowiednich poszukać :-) a nie każde się nadają oj nie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 I chcesz przytulić biedactwo ?nie... ja mam własną żonę do przytulania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 nie... ja mam własną żonę do przytulania U nas w górach mówią, że kobieta ma być na "cy ce" czyli "cysto, cudzo i cycato" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Kurcze,bardzo mi się podoba Twoje malowanie woblerków bo coś w nich jest takiego że przyciągają oko. Czekam niecierpliwie jak będą wyglądały następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Kielo kawał dobrej roboty. Podobają mi się te Twoje woblerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dzięki ,dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Strugam i strugam ,czasu mało końca nie widać: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A w między czasie trzecie podejście do kiełbika robię i takie dwie 2cm pchełki z jajkiem: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Tomku woby piękne!!! Już skończyłem partyjkę lipowych i spróbuję swoich sił z Twoja metodą malowania (może już w lutym się uda)która powala mnie na kolana jeżeli chodzi o efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Fajne pchły.Widzę majteczki znowu odciśnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ale beznadziejne woblery! Takie pomazane, pociapane..................Ekstraklasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ciekawie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Bardzo fajne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moher3 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Brawo majster, kolejny krok ku doskonałości wykonany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dziękuję Panowie za miło łechcące komentarze :-)Tutaj jeszcze nie wyschnięty 6 cm kiełbik ,w zależności od padania światła ,przyjmuje kolor złotawy ,zielonkawy i szarawy w wodzie będzie w cieniu drzewa np. szary ,w słońcu na pisaku złoty a nad roślinami zielony :-). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Kiełbik jest bliski ideału, włożyłeś w niego kupę dobrej roboty .A ja, nie mogę rozgryźć techniki majtkowej, może dlatego ze kombinuję z tiulem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Kolego wszystkie klasa światowa,sam bym chciał mieć kilka takich.A może masz coś na zbyciu. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez rapa10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Gigant jest ten kiełbik Tomek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 super dopracowany wobler zestawienie kolorów bardzo dobre, najbardziej podoba mi sie to przejście złota i czerni w przedostatnim zdjęciu, co prawda u mnie kiełbiki mają inny kolor i mi on bardziej szczebelke przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Kiełbik rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dziękuję wszystkim:-)Krzyko do łuski najlepiej nadaje się materiał rozciągliwy w każdą stronę wykonany z jak najcieńszych włókien i z sześciokątną fakturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) To ja nie wiedziałem że Ty też Tomek .Może by spółkę założyć.Możemy ją nazwać Thomas&Thomas Kiełb to jest szok w szoku i amok w amoku,szał pał i gwizd pizd.KOSMOS.Nie wiem jedynie o co,o co chodzi z tym kolorem w słońcu na pisaku. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi