wobo Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 To nie tak.Porównywałem Twój film do filmów innych kolegów na których bywa, że ciężko zobaczyć sam wobler, nie mówiąc już o jego pracy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) To fajnie bo już myślałem że nadal słabo :-). Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Okonek tak na szybko po 15min. późnym wieczorem ,nie wyszło tak jak chciałem bo za mało czasu ale następny do pudełka ,przynajmniej barwy takie jak miały być i oko pyndzlowane a nie sztuczne :-).4cm ,tonący ,spróchniała topola. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Wyszło całkiem fajnie, i faktycznie oczko dużo lepsze od tych wklejanych ,drobny akcencik w postaci czerwonej płetewki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Śliz na szybko, okonek na szybko... pokaż wreszcie coś 'na poważnie' Super malowanie. Praca pewnie też Jak to śmiga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nie mam czasu niestety więc na szybko robię sobie ,bez zachowania szczegółów wyglądu zewnętrznego danego gatunku ,skupiam się bardziej na zachowaniu wyznaczonych odcieni barw i akcentów.Wobler tonący nie lekko tonący tylko tonący :-) ,głową w dół ,mi posłuży w 80% do łowienia po łuku z przeciwległej burty ,ma zejść szybko na jakieś 1,5 metra i tam sobie penetrować rynienkę lub dziurkę hahah:-). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 I ostatnie już modele cykad na ukończeniu ,tak zwane liściaki ,serdecznie polecam :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Liściaki się wylęgły ,stan surowy ,doprawimy jeszcze brokatem i lakierem :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Woblerek majtkowany hahah ,barwy Sławkowe ,jasne złoto ,ciemne złoto ,miedź i grafit ,oko wypyndzlowałem znowu :-) ,całkiem fajnie wyszło :-). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Faktycznie fajnie ten majtkowy efekt dużo czasu zabiera?Czy to od farby zależy? Edytowane 9 Stycznia 2018 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Baja ! I kolor, i wobler masz może filmik z pracą ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Faktycznie fajnie ten majtkowy efekt dużo czasu zabiera?Czy to od farby zależy?Dosyć dużo ,gdzieś tam wcześniej opisywałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Baja ! I kolor, i wobler masz może filmik z pracą ?Dzięki :-).To pojedyńcze sztuki ,na raty sobie z topoli robię ,filmików nie zamierzam nagrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Wypędzlowałeś fajnego woblera . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dzięki :-).To pojedyńcze sztuki ,na raty sobie z topoli robię ,filmików nie zamierzam nagrywać. To podeslij wobler, zobaczę jak chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) To podeslij wobler, zobaczę jak chodzi O widzę że podpasowały chyba kolorki :-).Maźnij sobie. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 6cm lekko tonący w pozycji poziomej ,średnio schodzący o wąskiej pracy X ,coś takiego tylko troszkę mniejsze wychylenia na boki:Wobler ten od 1:25s. Praca tego woblera od 1:25 jest cudowna.Inne też pracują przyzwoicie, ale ten jeden wybitnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 To taki filmik poglądowy gdzie chcieliśmy pokazać kilka podstawowych akcji woblerów ,wiadomo że są jeszcze inne ale wszystkie wychodzą od trzech podstawowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Kolorki to rzecz drugorzędna. Cenię Wasz warsztat za inne rzeczy, m.in za znakomite woblery ze sterem. W dzisiejszych czasach, lania na prawo i lewo breloczków z żywicy, rzecz można by rzec unikatowa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) To taki filmik poglądowy gdzie chcieliśmy pokazać kilka podstawowych akcji woblerów ,wiadomo że są jeszcze inne ale wszystkie wychodzą od trzech podstawowych. Tomku, filmiki można rzec jakby były zrobione w warunkach studyjnych, domowych. Pięknie wiele rzeczy widać. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Tomku, filmiku można rzec jakby były zrobione w warunkach studyjnych, domowych. Pięknie wiele rzeczy widać. A to nie ja to Sławek kręcił :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 A to nie ja to Sławek kręcił :-) Wiem, wiem . Tutaj traktuję Was jak jedną osobę, zgrany team . Przydałoby się pokazać jeszcze tory, ale to ciężko zrobić, trza by zgrać operatora kamery z prędkością prowadzenia wobka. Przy takim zbliżeniu jak teraz byłoby to piękne, poglądowe, taki elementarz dla innych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Spokojnie z tymi unikatami itp.itd bo mi skrzynkę zapcha :-).A dzisiaj sobie bazgrać coś takiego zacząłem ,kto zgadnie co to będzie to wobka dostanie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 KIEŁŻ !!!adres do wysyłki poszedł privem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 E tam kiełż, to jest rybka, która uciekła z paszczy predatora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi