Kielo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jakoś mnie naszło na wygibasy ,jeszcze tylko mu oczy zrobię a może nie ,może nie będzie mi się chciało już przy tym gmerać. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Rzeczywiście coś Cię naszło . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 naszło i to w pozytywnym znaczeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Teraz to wypas Super skorupiak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jak chcesz to potrafisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jakoś mnie naszło na wygibasy ,jeszcze tylko mu oczy zrobię a może nie ,może nie będzie mi się chciało już przy tym gmerać. Zaje... fajny Mój gift wczoraj doszedł . Jeszcze nie testowałem, ale chylę czoła za wykon Dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Kielo brak słów maksymalny poziom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Nie ma za co staram się brać przykład z osób takich jak Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) A ku ku ,koniki polne 2,5cm:-). Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zrobiłem coś takiego z hakiem do góry w "mrówie" 3,5cm. Niestety nie zdążyłem przetestować na rybach przed końcem sezonu. Miałem w wodzie może przez godzinę, zaliczyło 3 brania klenia, ale nic nie wciąłem. Wiosną c.d. testów Możliwe że będą spadać, ale to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Łowiłeś spławiając czy prowadząc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 prowadząc, w poprzek i pod prąd, brania były dość małych kleni takich 30staków szacuję, ale tak jak pisałem wiosną c.d. testów, bo ta przysłowiowa godzinka to mało na jakieś wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Przynęta dość selektywna ,najlepiej sprawdza się podczas spławiania czy prowadzenia z prądem ,tam gdzie ryba może dobrze przyjrzeć się temu co pożera :-):-):-).Nie ma tu żadnej majtającej się kotwicy a haczyk czy żądło :-) wystaje ponad wodę. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 http://wedkarskimokiem.pl/external/_IMG_20180128_150612.jpgto na dole to ołów zaczepiony roboczo na oczku od kotwicy bo to taki prototypowy model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Fajne ,haczyk nie za nisko?Taką wersją łowiłeś?Próbowałeś kotwiczek z dwoma trzonkami? Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 trochę za nisko, ale tak wyszło przy kolejnych testach będzie bardziej do góry/przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 No najlepiej jest tak umieścić co by ostrze zawisało prawie nad połową bryły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 tak, tak mniej więcej będę w drugiej wstawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Nie ma tu żadnej majtającej się kotwicy a haczyk czy żądło :-) Przecież kotwiczka świetnie imituje poruszające się nogi owada Przy swobodnym spływie nie powinno być problemu z zacięciem, dawniej łowąc na skurkę od cheba zawsze ustawiałem haczyk mniej więcej w połowie kawałka i to od góry. Chlebek był zasysany w całości i większość ryb się wcinała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Przecież kotwiczka świetnie imituje poruszające się nogi owada Przy swobodnym spływie nie powinno być problemu z zacięciem, dawniej łowąc na skurkę od cheba zawsze ustawiałem haczyk mniej więcej w połowie kawałka i to od góry. Chlebek był zasysany w całości i większość ryb się wcinała.Ja używam dużych kotwic do małych przynęt i generalnie może się wam wydawać to zboczeniem ale dla mnie to kotwica nic nie imituje (z małymi wyjątkami) a już przy spławianiu w wolnych uciągach to kompletna pomyłka oczywiście nie piszę tu o hlastaniu ryb do 40cm :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Przecież kotwiczka świetnie imituje poruszające się nogi owada prawda, mój chrabąszcz od spodu - http://wedkarskimokiem.pl/external/_G0020017.jpga kombinacje z jednym hakiem to raczej po to by ograniczyć zaczepy w moich miejscówkach gdzie więcej ziela niż wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Fajowe zdjęcie :-)A próbowałeś kiedyś łowić bez kotwiczek/z kotwiczkami/bez kotwiczek/z kotwiczkami.... a potem porównać ilości :-)Napewno lepiej jest jak oczko brzuszne wychodzi nie z du... :-) a gdzieś w połowie bryły:-) i w przypadku skuteczności zacięć i w przypadku ilości pacnięć :-). Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) jeszcze nie, ale w tym roku spróbuję oczko zawsze wychodzi mniej więcej na środku Edytowane 28 Stycznia 2018 przez grzegorzp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 I stąd takie fajne zdjęcie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi