norbert-10 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 @Kielo już nas przyzwyczaił, że w jego woblerach nie ma nic przypadkowego Dokładnie o to chodziło. W tym wątku jest bardzo wysoki poziom i wiem że jakby nawet lameta to była to nienadaremnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Użytkowe bez hopsztosów :-)Złoto ,złoto i jeszcze raz złoto ,różne złote złota :-).Rodzynek na wzór takich co już kiedyś robiłem i majtasowanie ale takie delikatniusie jak puszek śniegowy :-). Edytowane 7 Lutego 2018 przez Kielo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Miazga ! Malowanie idealne ! kolory takie jak lubię ale co najważniejsze bez zbędnych ozdobników i świecidełek. Ech....żebym ja potrafił takie cuda czynić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Bencur proszę do mnie napisać prywatnie o które konkretnie cuda chodzi :-) i sobie je w 5minut lewą ręką będziesz robił :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Malowanie miazga! Patrze, patrze i myślę jak tu pomalować swoje W 5 minut lewą ręką to fajnie by tak było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Wszystkie mi się podobają! Mam zamiar zrobić teraz kilka pstrągowych więc jak tylko będę na etapie malowania to się zgłoszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 OK OK będziesz malował się zgłoś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Dalej powolutku użytkowe :-). 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Bezsterowiec ciekawy, napisz coś więcej o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Dosyć spore wychylenia ogona na boki ,pod klenie robiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 A to mnie zaskoczyłeś, spodziewałem się czegoś całkowicie innego Chodziły mi po głowie ostatnio takie bezsterowce - teraz to na bank spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 A czym tak zaskoczyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 W sumie nic takiego, spodziewałem się jakoś drobniutkiej, mruczącej pracy a nie zamiatania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Na tym na końcu to perła srebro grafit i lakier z brokatem czy jeszcze jakieś kolory tam są?Pzdr z warszawskich Bielan ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Na tym na końcu to perła srebro grafit i lakier z brokatem czy jeszcze jakieś kolory tam są?Pzdr z warszawskich BielanNie ma grafitu ,to taki bardzo ciemny fiolet ale nie złapało na zdjęciach.Pzdr z Siedlec :-). Edytowane 11 Lutego 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Taka jeszcze się popaciała 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Perła srebro jasne złoto grafit oliwka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Perły nie ma ,perła jest przereklamowana :-) ,za to białego troszkę jest takiego ekstra białego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) A to myślałem że się światło odbiło ????A na brzuchu jest jaki kolorek? Edytowane 17 Lutego 2018 przez alberto25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Biały z domieszką złota :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 I dalej szybko ,szybko ,złota ,złota ,tutaj dużo czerwonego złota i kontrasty :-) ,i bezsterek. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Troszkę z dedykacją kleniową i troszkę większych z dedykacją dla większych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To samba czy próchnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To samba czy próchnica?Próchnica i samba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 te większe to z 8-9 cm?będzie Y drobne?tonący czy pływaki?ile mm mają w najwyższym miejscu i ile grubości? ale zapytałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi