Kielo Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Dzięki :-) ,czasem lepiej jak tylko drga a czasem jak merda ale leciutko nie za bardzo :-) Edytowane 1 Czerwca 2018 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tykrysek1 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Kielo jak oglądam pracę tych wobków to aż się micha cieszy. Bo praca jest taka jak lubię albo bardzo drżąca albo delikatnie merda ogonkiem. Tymi woblerki nie da się nie złowić ryby! Mając taki zestaw zawsze się jakimś trafi w gusta ryb danego dnia a kolorystyka bomba. Kielo Ty już może nie rób wobków bo nam ryby wyłowisz. Dobrze, że nie łowisz u mnie na Odrze ha ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) To jeszcze takiego błyszczącego cierniczka wstawię ,na szybko sobie malnąłem ,parametry jak poprzednie tyle tylko że troszkę płytszy. Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Kielo 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Płetwy z aero czy też z ręki?Srebro, jasne złoto i czarny czy więcej jest kolorów?Ogólnie spoko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dzięki :-) ,oliwka jeszcze ,wszystko pyndzelkiem robiłem ,oczy też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 No to jak mawia młodzież, grubo pojechałeś ????A techniczna sprawa ile ten wobek ma w najgrubszym miejscu patrząc z góry?drut 0.6mm?strugam teraz coś Ala krąpik i na surowo mam 8mm bez stelaża i nie wiem czy nie za grubo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Dzięki :-) ,nie wiem czy za grubo ,czy nie te 8mm bo nie podałeś długości np. woblera :-) ,za mało danych do przemielenia :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Teraz biorę się za smużaczki ,koniki polne z jednym hakiem ,jako że zawiesiłem współpracę ze Sławkiem Szuszkiewiczem mam więcej czasu to sobie będę skrobał w drewienkach :-). Edytowane 8 Czerwca 2018 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 No to jak mawia młodzież, grubo pojechałeś ????A techniczna sprawa ile ten wobek ma w najgrubszym miejscu patrząc z góry?drut 0.6mm?strugam teraz coś Ala krąpik i na surowo mam 8mm bez stelaża i nie wiem czy nie za grubo będzie4.5cm/15mm wysokość wobek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 4.5cm/15mm wysokość wobekDobrze będzie :-) ,kombinuj :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 I już pierwszy przetarty :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tykrysek1 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Kielo wyżarty ten konik ha ha ciekawe jak będzie fikał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tykrysek1 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 A może małego woblerka dziczka hrum hrum zrobisz na klenika. Ponoć umieją pływać a Ty ostatnio miałeś z nimi do czynienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zobaczysz jak skończę :-)Garść koników :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Obciosano ,teraz szlify :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zrobione :-) ,teraz tylko rozpołówkować ,poskładać ,zaszpachlować i pomalować :-) pikuś :-) ,i kilka takich wariacji sobie zrobiłem idąc za cięciem noża :-). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Powolutku bez spinki sobie skrobię :-) i bez artystycznych popisów :-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Z innej beczki między smużakami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Powolutku bez spinki sobie skrobię :-) i bez artystycznych popisów :-) Skądeś znany mi ten kształt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Krąpikowaty o rybnym zapaszku. Edytowane 26 Czerwca 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Jaszcze przetrzeć i malowanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 szpachla jakby ze strzykawki nakładana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Wykałajczką :-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Tomku,jaką pracę udało Ci się wydusić przy takim korpusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi