guma87 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Fajny wobler. Takie zbrojenie w pojedynczy hak przypomina trochę "chorwackie jajo". Ciekawe jak będzie z realizacją brań kleni i jazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Tomku,jaką pracę udało Ci się wydusić przy takim korpusie?Musiał byś Sławku zobaczyć to ma 2cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Fajny wobler. Takie zbrojenie w pojedynczy hak przypomina trochę "chorwackie jajo". Ciekawe jak będzie z realizacją brań kleni i jazi.To nie jest rozwiązanie ,które sobie wymyśliłem teraz ,robiłem takie już trzy lata tamu ,mam jeszcze inne też fajne rozwiązania ale na razie nie będę pokazywał ,z ciekawostek mogę pokazać zdjęcie ale tylko i wyłącznie dla tego że to ciekawostka bo to nie watek zdjęciowy :-) ,noc a ryby brały tylko na czerwone złoto ,złoto na smużakach konikach oczywiście:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Wczoraj jakoś mnie tak naszło i sobie przysiadłem chwilkę z pyndzelkiem :-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Piękne malowanie Chylę czoła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Piękne malowanie Chylę czoła Dzięki :-) ,żeby to jeszcze miało jakieś znaczenie to bym siedział i malował wszystko w taki sposób :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dzięki :-) ,żeby to jeszcze miało jakieś znaczenie to bym siedział i malował wszystko w taki sposób :-)Piękne malowanie ,,,,,oj ma znaczenie ma :good: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Piękne malowanie ,,,,,oj ma znaczenie ma :good: Dla nas wędkarzy na pewno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Teraz troszkę innych kolorków i już mniej artystycznie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Takie chrabąszczowate na szybko ,na brzuszku złoto z czernią. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jonek222 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Dobrze wykonane kleniowe woblery. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Dobrze wykonane kleniowe woblery.Dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Jeszcze parę sztuk zostało do pomalowania :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Krąpiki bez artystycznych fajerwerków. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jak ktoś lubi łazić w nocy :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 -Czy te smużaki są do łowienia tylko kleni i jazi?-Tak.-Inne ryby na nie nie biorą w ogóle?-Nie. Super wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Dzięki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Dreszcze 5,5cm ,samba ,lekkie pływaki ,dreszcze nie ze względu na model a na rodzaj pracy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 cześć możesz wrzucić fotkę widoku z góry wobka?a tak ogólnie to jak zwykle malowanko w pytona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Pytaj to ci odpowiem :-) jak chcesz coś wyczaić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) Chciałem zobaczyć jak korpus się zwęża i kształt głowy patrząc od góry, no i jeszcze profil patrząc z przodu i wystarczy ???? Edytowane 25 Lipca 2018 przez alberto25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Ech kurka zadzwoń to ci powiem :-) ,rozgrzebane mam wszystko ,nie bardzo mam jak teraz zdjęcia zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Ech kurka zadzwoń to ci powiem :-) ,rozgrzebane mam wszystko ,nie bardzo mam jak teraz zdjęcia zrobić.Abonent niedostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma87 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Bardzo ładnie pomalowane woblerki.Taki efekt daje chyba tylko pędzel?! Fajnego uroku dodały również te oczy. Naprawde spoko. Z pewnością praca równie ciekawa jak samo malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi