Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Dzięki :-)Tomek jak puszczę go w płytkiej wodzie gdzie podłoże będzie piaszczyste i słoneczko będzie na to przyświecać będzie złoty , a jak puszczę go w słoneczku ale w otoczeniu zieleni ,roślinek to się robi zielony a przy podłoży ciemnym i w cieniu to szary :-).Jak już się troszkę ociepli heheheh znaczy się pewnie ze dwa miesiące to nagram taki filmik kamerką lepsiejszą ;-). Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ten jest lepszy od poprzedniego:)Czyli poszło do przodu jak to się mówi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Po raz kolejny szczęka opadła. Może być wziął urlop i kolegom woblery zrobił co? I tak Ci się zwróci Edytowane 21 Stycznia 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 He he he mi się dzidzia 9marca rodzi i do pracy trzeba chodzić :-)Lenka będzie :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Rewelacyjne przejście barw. Robi wrażenie. Stosujesz farbki transparentne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dzięki :-)Tomek jak puszczę go w płytkiej wodzie...Ja bym go do wody nie wrzucał, bo bym się bał, że mi spierdzieli... piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 He he he mi się dzidzia 9marca rodzi i do pracy trzeba chodzić :-)Lenka będzie :-):-):-) No to gratulacje, moja na świat przyjdzie na dniach. Ponoć córeczki są bardziej 'tatusiowe' niż synkowie, będzie miał kto tobie przy malowaniu pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dziękuję chłopaki :-)No to gratulacje, moja na świat przyjdzie na dniach. Ponoć córeczki są bardziej 'tatusiowe' niż synkowie, będzie miał kto tobie przy malowaniu pomagać Ponoć tak ale to zależy to będzie druga rybka :-) ,pierwsza nie łapie i nie maluje tylko za chłopakami gania :-(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jak widzę, żona nadal bez majtek, bidulka Baaardzo ładnie Ci malowanie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 64 sztuki wyskrobane teraz trzeba przetrzeć :-) łapkę mam jak Papaj :-) Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 64 sztuki wyskrobane teraz trzeba przetrzeć :-) łapkę mam jak Papaj :-) Uploaded with ImageShack.usNa sam widok mnie też boli ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Korpusiki gotowe i w międzyczasie taki narybek pstrąga ,troszkę bajkowy wyszedł :-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ciężko małym kompakcikiem zrobić żeby się światło nie odbijało,kilka zrobiłem: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Lutego 2013 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dla mnie malowanie bomba! Fajna realistyczna płetwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ten narybek dostanie ster ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Oczywiście dostanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 A mógłbyś zrobić fotke całego woblera z boku ? Tak żeby się światło nie odbijało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Super a płetwa na bank z żywej ryby albo części pióra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Beznadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Widziałem w realu i macałem, jest naprawdę dopieszczony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 BAJECZNY, nie "bajkowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) No fajny.Jednak czekam na cierniki aż skończysz i zaprezentujesz:) Edytowane 3 Lutego 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dziękuję i czekam na kogoś kto znajdzie coś co mu się nie podoba ,oczywiście oprócz obcy91 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Spoko jak chcesz to masz. Czemu dałeś to oczko tak wysoko (przednie) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No właśnie czemu? 2mm. w dół i by się nikt nie doczepił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Nacięcie na ster będzie zrobione dokładnie na linii zieleni i lakieru w stronę oka tak żeby spadek grzbietu na głowie woblera przeszedł w ster,sam ster będzie szerszy niż w normalnych woblerach co wpłynie przy obciążeniu nietypowym tego wobka na jego pracę ,Wobler będzie neutralny lub przy większych kotwicach słabiutko tonący ,płytko schodzący ,a jeśli chodzi o pracę to pokażę ale nie w wannie bo to nie ma sensu.5cm waga 4g z kotwiczkami nr 10. Edytowane 3 Lutego 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi