Skocz do zawartości

Woblery T.Świderski

Kielo

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Dzięki ,tak można i tak by było zrobić ale wtedy trzeba by było dać inny materiał bo mokry dubbing + ciężki wobek wali w wodę jak kamień:-) ,wykładzinka połączona z korpusem klejem pracującym tak że i sama też fajnie pracuje ,do tego segmenciki ,które maja niebagatelny wpływ na wszystkie wzrokowce i ich estetyczne upodobania :-) ,te wobki to takie do dalekich rzutów ,sprawdzą się zarówno na dużych rzekach prowadzone pod powierzchnią na wszelkich rafkach czy przelewach jak i na małych prowadzone już głębiej np. na długich spokojnych prostkach pod prąd.Będą jeszcze 2,3cm i w obydwu rozmiarach smużące :-).

• Like 1

Ze względu na to, że w tym wątku w grudniu zeszłego roku rozpoczęto akcję z łamańcami, a ja będąc notorycznie pod wpływem alkoholu, bo święta zbliżały się, a ja nie miałem pomysłu na prezenty  ;) coś niechcący burknąłem, że napiszę o łamańcach. A że wiele pamiętam, nawet będąc w pomroczności jasnej,  owo postanowienie wypełniłem  ;) . Długo to trwało, bo był jeszcze Nowy Rok, walentynki, dzień kobiet  ;) . Efekty tego możecie przeczytać tutaj:

http://jerkbait.pl/topic/140551-artykuł-cała-prawda-o-łamańcach/

Sorki Tomek, że tutaj, ale sam zacząłeś z łamańcami  ;) .

• 5 tygodni później...

Pierwsze Dzierzby #8 zrobione przez moją córeczkę tak że zdjęcia na jej rękodzielniczych rączkach :-) ,jak pozwoli to będziemy takie robić :-)

Popytaj Lenośkę jak się maluje takim marmurkiem? A ty jak możesz to zdradź jak malujesz te wszystkie ciapki (kropki) na swoich dziełach? Choćby na tych ostatnich 10cm Dreszczach. O sposób malowania żywych oczu nawet nie będę pytał. :)

Pzdr.

• 4 miesiące temu...