Banjo Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Patrz Pan, to już żony muszą kupować woblery. Co za czasy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Sławku - nie muszą, ale czasem chcą Nie, 1go nie startuje. Za pstrągami rzadko chodzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Troszkę to trwało ale są spóźnialskie ,Dzierzba 8 i Dreszcz 10zm ,oczywiście to całkiem inne woblery niż poprzednie 6cm :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Tomku, poszedł mail na gmail. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Miałem już nie robić więcej wersji kolorystycznych ale namówiono :-) ,tak że takie też już robię :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Pierwsza partyjka samczurów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Pierwsze Dzierzby #8 zrobione przez moją córeczkę tak że zdjęcia na jej rękodzielniczych rączkach :-) ,jak pozwoli to będziemy takie robić :-) Edytowane 2 Lutego 2020 przez Kielo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Strzeblozy Dreszcze #6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Dzierzby 8 cm całkowicie skończone ,maszyna ruszyła ,te wykończyła moja córeczka Lenośka :-). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Pierwszy zestawik Dzierzbek 8cm poleciał do abonamenta :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Pierwsze Dreszcze 10cm ,jeszcze bez lakieru w uniwersalnym malowanku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Kiełże 2,8cm , 3,1g ,podpowierzchniowe. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) To może być fajny patent do łowienia na wrzutkę, ja bym tylko zrezygnował ze steru...Wykładzinka powinna plasować plusk, ciekawe Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dzięki ,tak można i tak by było zrobić ale wtedy trzeba by było dać inny materiał bo mokry dubbing + ciężki wobek wali w wodę jak kamień:-) ,wykładzinka połączona z korpusem klejem pracującym tak że i sama też fajnie pracuje ,do tego segmenciki ,które maja niebagatelny wpływ na wszystkie wzrokowce i ich estetyczne upodobania :-) ,te wobki to takie do dalekich rzutów ,sprawdzą się zarówno na dużych rzekach prowadzone pod powierzchnią na wszelkich rafkach czy przelewach jak i na małych prowadzone już głębiej np. na długich spokojnych prostkach pod prąd.Będą jeszcze 2,3cm i w obydwu rozmiarach smużące :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Widzę, że wróciłeś do kiełżyków . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 I jaśniej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Widzę, że wróciłeś do kiełżyków .Tak komercja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ze względu na to, że w tym wątku w grudniu zeszłego roku rozpoczęto akcję z łamańcami, a ja będąc notorycznie pod wpływem alkoholu, bo święta zbliżały się, a ja nie miałem pomysłu na prezenty coś niechcący burknąłem, że napiszę o łamańcach. A że wiele pamiętam, nawet będąc w pomroczności jasnej, owo postanowienie wypełniłem . Długo to trwało, bo był jeszcze Nowy Rok, walentynki, dzień kobiet . Efekty tego możecie przeczytać tutaj: http://jerkbait.pl/topic/140551-artykuł-cała-prawda-o-łamańcach/ Sorki Tomek, że tutaj, ale sam zacząłeś z łamańcami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Spoko ,bardzo fajnie :-).Czytajcie i chłońcie LUDZIE :-) Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Pierwsze Dzierzby #8 zrobione przez moją córeczkę tak że zdjęcia na jej rękodzielniczych rączkach :-) ,jak pozwoli to będziemy takie robić :-)Popytaj Lenośkę jak się maluje takim marmurkiem? A ty jak możesz to zdradź jak malujesz te wszystkie ciapki (kropki) na swoich dziełach? Choćby na tych ostatnich 10cm Dreszczach. O sposób malowania żywych oczu nawet nie będę pytał. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Lenośka nie chce powiedzieć :-).Wszystkie malowanka są bardzo proste ,połączenie aero i gąbki ,kwestia dobrania odpowiedniej gradacji ,naprawdę bardzo proste ,dlatego tak maluję :-).Oczy wklejane od https://fishchaser.pl/o-nas/ ,bardzo fajne ,polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Małe nic nie mówi, duże nic nie mówi. I weź tu "pogadaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 E tam nie ma o czym gadać ,prostota :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Będę się starał w jeszcze lepszej jakości to zrobić i tor ,tor poruszania się też koniecznie :-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Fajno mrygają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi