zayl990 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam i o drogę pytam Panie i Panowie, mam dylemat tego typu, posiadam Daiwe Megaforce 100tshl (ta szarą). Wszystko jest ok, po za jedną jej częścią, a mianowicie hamulcem walki... Ustawię go jakoś po kilku rzutach jest rozregulowany. Brak klikacza... i teraz ten dylemat. Co kupić w zamian. Tu jest kilka nazwa które mnie interesują:1. Shimano curado 201e7 2. okuma komodo3. okuma citrix4. abu pro max (mogę nówkę mieć w fajnej cenie, ale go nie znam)5. daiwa megaforce 100tshl (ta nowa, czarna, ma klikacz) I teraz tak, chce łowić na gumki 3-4 na główkach 7-14+gr. Przełożenie mini 7,0:1, koniecznie. Czy według Was, pozbierać do nr.1 czy może kupić nr.4 czy coś innego. Żadnego z nich nie używałem, więc nie znam ich. Pozdrawiam zayl990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Abu revo ma całą serię hs, 7.1:1SX, STX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 ok, ale który polecacie tak w stu procentach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jaki budzet masz na tego multika ? Ostatnio w dziale sprzedam byl Aggrest HSL za jakies 300 pln.Nie wiem tylko czy ma klikajacy hamulec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 tyle co nowe curado201e7, czyli około 850zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 posiadam Daiwe Megaforce 100tshl (ta szarą). Wszystko jest ok, po za jedną jej częścią, a mianowicie hamulcem walki... Ustawię go jakoś po kilku rzutach jest rozregulowany. Brak klikacza... To jest raczej wina samego młynka, a nie braku klikania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Abu revo ma całą serię hs, 7.1:1SX, STX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 od nowości tak miał, a to 3 egzeplarz, bo poprzednie padały poprzez ten świetny bar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 A po za abu, to ten curado nie jest dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 dobry.lepszy by był cu51 ale 6.3;1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Polecam Abu STX'a. Od trzech lat go zarzynam, a w zeszłym roku dokupiłem ten sam model tylko z mniejszym przełożeniem. Jak dla mnie - bardziej przypadł mi niż np. Zillion Daiwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Co do cu51e, to mam ten model. Kurde, to bede musial sie zastanowic i ile to bedzie mozliwe, pomacac te maszynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi