sero1975 Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Witajcie . Szukam tańszej alternatywy dla haków offsetowych . Czy ktoś używa jaxona sumato szczególnie w większych rozmiarach czyli 3/0-5/0 i może podzielić się opinią ? . Poszukiwana ryba do tych haków to sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Nie polecam - straszny paździerz, szkoda pieniędzy. Dobry towar dobrej jakości musi kosztować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Uzywalem do polowu okoni 20-30cm swojego czasu na sandacza bym nie polecal bo sandacz ma twardy pysk i przy mocnym zacieciu hak moze nie wytrzymac . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Kupiłem kiedyś na okonie na zaczepowe łowisko. Z okoniami +-40cm żadnych problemów.Kilka szczupaków 50-70cm też wyjechało. Nie używałem ich do sandacza. Ale powinny się sprawdzić. Niby taniocha ale dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 „Sumato”? Czy to nie polska nazwa, która ma brzmieć z japońskiego? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 24 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Dobra dzięki z info nie kupię badziewia . Mam dobre jakieś japońskie kupuję zawsze w tym samym sklepie .Tylko 14 złociszy paczka . A dziś zostawiłem dwie takie paczki w wodzie i to jest moja średnia na wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 28zl to i tak średnia cena woblera, zatem mogę Cię Kolego „pocieszyć”, ze nie jesteś jedyny z tymi stratami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 26 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Dolicz do tego gumy główki fc agrafki to już nie będzie tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ale przy woblerze fc i agrafki też doliczyć musisz.... Ale nie chodzi mi o to, żeby się tu licytować. Po prostu straty są częścią wędkarstwa. Ot wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ja ostatnio kupiłem mikado sensual czerwone 4/0 i 5/0 koszt chyba 8.50 za 5 szt , na betonowym hamulcu wyjeżdżały sandacze 70cm + . Jak na razie nic się nimi nie działo tylko koniecznie czerwone, bo wziąłem jedna paczke zielonych to były dużo słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 27 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ooooo. To jest dobra alternatywa i na to czekałem @psd27 . Oczywiście ze nie chodzi o licytacje tylko rozsądna optymalizacje kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi