cinn Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Coś mnie słuch doszły że nasi geniusze zarządzania wodami zakazali pływania od listopada na wszystkich wodach swojego okręgu. Czy ktoś może potwierdzić że tak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 a skad Cie takie sluchy doszly ? , gdzies to zostalo opublikowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Nic o takich rewelacjach nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 26 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) . Edytowane 26 Października 2020 przez cinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 26 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 W sklepie wędkarskim zasłyszane.I teraz nie wiem co myśleć. Żadnych info nie znalazłem w sieci.Może świeży temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Zadzwon na PSR badz do związku "betonowego" i się zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Zadzwoniłem do związku bo na FB również ktoś powiela ploty, że do jutra tylko wszędzie można u nas pływać.Otóż jest to nie prawda. Na słupie do końca października, na innych wodach do końca roku.Dowiedziałem się natomiast innych interesujących rzeczy, mianowicie:Od przyszłego roku wody z literą P udostępnione będą do wędkowania ze środków pływających od 01 stycznia.Zbiornik Słup będzie udostępniony do końca listopada.Nie trzeba będzie jeździć po innych okręgach w celu uzyskania zezwolenia w ramach porozumienia. Będzie można pobrać sobie takowe - online.Przy kontroli będą sprawdzać to aplikacja do skanowania kodów QR Z jednej strony fajnie ale patrząc z perspektywy gumofilca - już sobie wyobrażam ile sandaczy dostanie w łeb na gniazdach bo na pewno tego nie upilnują ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 30 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Z jednej strony fajnie.Jeśli na wodach z literką P będzie można pływać to dobrze by było jak by wędkarze łowiący z pływadeł czasami obserwowali co się dzieje na brzegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Słup też będzie dostępny od 1 stycznia czy tak jak do tej pory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Slup jak i większość wod w regionie ma P1 a nie P - tylko elektryk. Plywac mozna caly sezon , wędkować wedle wytycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Słup też będzie dostępny do wędkowania z łodzi od 1 stycznia do końca listopada wg. tego co usłyszałem przez telefon. Ma to być ukłon w stronę wędkarzy łowiących białoryb Edytowane 31 Października 2020 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Jeśli tak będzie, to final drapieżników jest bliski. Po co wogole zamykać sezon na grudzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 By spokojnie siatkować przemysłowo za aktywnym o tej porze sandaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Witam .Panowie czy na odrze idzie już połowić ,w okolicach Ścinawy ,czy nie ma dostępu do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Na Ścinawie jest 350cm wody i spada powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Masakra nie ma gdzie łowić w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 A ja bym chętnie się wybrał przy tym stanie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Hej, podpiszcie petycję aby uchronić Odrę przed jej zamianą w kanał żeglugowy - ja już podpisałem. https://eko-unia.org.pl/petycje/p_4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi