Łapie na ZZ.Nie mam swojej łupinki więc zawsze korzystam z łódek ze stanic.W większości łapie z kolegą. Nie troluje. Od niedawna uczestniczę tez w zawodach i nie chce mieć mocniejszego silnika gdyż jak zauważyłem regulamin zawodów zezwala na silniki spalinowe do 4km.
Może ktoś z Was miał okazje na nich pływać lub pływa?jak wasze wrażenia?Któryś z nich jest bardziej awaryjny? Może 4km to za dużo na ZZ i spokojnie będę pływał na 2.5km?
yamaha 4km to cena około 5400zł
mercury 4hp to cena około 4400zł
(ceny za silniki nowe,4sówy,krótka stopa)
Proszę o podpowiedź.czy dobrze myślę wybierając akurat te jednostki?
Pozdrawiam i do zobaczenia jutro na ZZ tym razem jeszcze na elektryku.
Pytanie
włodi
Szanowni koledzy, zwracam się do Was z prośbą.
Co kupić?Yamaha 4km vs Mercury 4hp?
Łapie na ZZ.Nie mam swojej łupinki więc zawsze korzystam z łódek ze stanic.W większości łapie z kolegą. Nie troluje. Od niedawna uczestniczę tez w zawodach i nie chce mieć mocniejszego silnika gdyż jak zauważyłem regulamin zawodów zezwala na silniki spalinowe do 4km.
Może ktoś z Was miał okazje na nich pływać lub pływa?jak wasze wrażenia?Któryś z nich jest bardziej awaryjny? Może 4km to za dużo na ZZ i spokojnie będę pływał na 2.5km?
yamaha 4km to cena około 5400zł
mercury 4hp to cena około 4400zł
(ceny za silniki nowe,4sówy,krótka stopa)
Proszę o podpowiedź.czy dobrze myślę wybierając akurat te jednostki?
Pozdrawiam i do zobaczenia jutro na ZZ tym razem jeszcze na elektryku.
Włodi.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi