cezorator Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 @cezorator Duże te wobki będą. Pewnie coś w stylu Fatso 200 Wędkarze z Zagłębia wyznają zasadę, że im większa przynęta to tym większe ryby się łowi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 byłem nad rzeczką dzis i naliczyłen na odcinku 500m 83 drzewa w wodzie boberki sie narobiłyi to wystarczyłu 3 miesiace na taka wycinkę porobiło się kryjuwek,no i kłusole sie zniechecili do przeciągniecia siatą nałej bidnej rzeczki,ciachnąłem niespotykanie ogromnego Pika bite 20cm (jest ich zatrzęsienie ,widziałem też fajne jazie z 35cm ale w gumę nie chciały bić niewatpliwie oznaki życia w mojej małej rzeczce mogę zawdzięczyć w sporym stopniu boberkom i zasiekon które postawiłu przed kłusolami <_< pozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 niewatpliwie oznaki życia w mojej małej rzeczce mogę zawdzięczyć w sporym stopniu boberkom i zasiekon które postawiłu przed kłusolami <_< W szoku jestem, co bobry narobiły nad twoją rzeką... Ewidentnie widać, że zrobiły sobie jakieś zawody w tym kto więcej odgryzie drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 jest plus tej wycinki,jak kłusole zobaczyli taki tor przeszkód odechciało im sie przeciągania rzeczki siatą,a więc rybostan może nie olbrzymi ale zawdzieczam w jakimś stopniu boberkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Hasior, czy to nie Mołtawa?Coś niska woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi