Czechofil Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Czy ktoś z bardziej zorientowanych kolegów może napisać czym różni się nowość Garmina w postaci Striker Vivid od obecnego Striker Plus? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Szybko namierzyłeś nowość Garmina Informacji nie wiele ale z tego co znalazłem to ma siedem palet barw do wyboru i jak widać na YT to kolory robią wrażenie. Edytowane 27 Października 2020 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Szybko namierzyłeś nowość Garmina Informacji nie wiele ale z tego co znalazłem to ma siedem palet barw do wyboru i jak widać na YT to kolory robią wrażenie.. Możesz wstawić link do tych filmików. Przymierzam się do kupna Germiny ale jak narazie trochę czytam i nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Wpisz na YT Garmin striker Vivid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Jak usiądę do komputera, z telefonu to nie oglądanie, dzięki Edytowane 27 Października 2020 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Czechofil
Czy ktoś z bardziej zorientowanych kolegów może napisać czym różni się nowość Garmina w postaci Striker Vivid od obecnego Striker Plus?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi