k.gluchy Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Witajcie! Od dłuższego czasu szukam wędki do ciężkiego spinningu nad rzeką. Interesuje mnie wędka o długości w przedziale 195-215cm o górnej granicy 70-80 gram, najlepiej z pracowni. Spinning bedzie służył mi do opadu, idealnie gdyby był dość szybki, ale nie kij od szczotki. Czy macie coś godnego polecenia?? Ja patrzyłem w Internecie ale na nic ciekawego nie trafiłem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Obejrzyj sobie st. Croix VIS70MHF. Główka 50 g plus guma 4-5 cali nie robi na nim większego wrażenia a od 15 g już się fajnie łowi. Używam na wiślane łowy głównie pod sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Daję radę albo jedno oczko słabszyBatson Rainshadow RX6 & E-Glass SWT70H-3http://jerkbait.pl/topic/23654-del-toro-moje-patyki/page-72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Polecam westin w4 powershad, do 90 g, tylko jeden szkopuł, że najkrótszy to realnie 2,44 cm (w opisie 2,4 m). Mam i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Feed - Jungle bash to jedyne, tej dlugosci, co mi do glowy przychodzi. Najciezszy ma wage tylko do 55g ale wedlug przeczytanych opinii z tackletour te kije maja zanizone opisy.Nie uzywalem ale bardzo mnie te kije ciekawia tym bardziej ze blanki sa robione przez majorcraft. Edytowane 30 Października 2020 przez Rando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 30 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 No właśnie widzę że brakuje w ofercie firm kijów o takiej specyfikacji, aż dziwne bo reszta wędek to do wyboru do koloru... dziekuje za propozycje, na pewno je przepatrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Karol, nie widzę w tym nic dziwnego. Przecież polski standard to 5-25gr i łowienie wszystkiego na jedną wędkę.... Wystarczy popatrzeć tu na giełdzie, jakie wędki się sprzedają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 A z tanich kijkow dam yagi mam wersje 12-42 widzialem nad wisla goscia z wersja chyba do 80g w korku fajny kijek .Jesli szukasz pod sandacza a nie suma to tez ciekawa propozycja jest black savage moim zdaniem teoche brakuje mu mocy ale pozwala cieszyc sie z holu mniejszych ryb 30-70 co prawda mam casta fajnie ogarnia opad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) ???? poszło 2x Edytowane 31 Października 2020 przez Mirek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Black Savage jest wersja 20-60g i wydaje się być sztywniejszy od cast miałem 30-70g a mam ten w spinnie do 60g. Polecam ten 220cm ten 250cm leciał na pysk. Lecz ja zaraz po kupieniu przedłużyłem dolnik w FC i jestem b.zadowolony. Choć teraz bym kupił na swoje potrzeby Savage Gear Salt CCS 260cm 30-70g. Edytowane 31 Października 2020 przez Mirek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi