Rademenes Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 twoja propozycja polegała na oddaniu pieniedzy-jak miałem to zrobić skoro wiem że wysłałem sprawny kołowrotek dostałeś go 2 dni temu????ty miałeś swoją racje ja też i na tym polegał pat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Może trzeba postąpić tak: Art.7.1. Konsument, który zawarł umowę na odległość, może od niej odstąpić bez podania przyczyn, składając stosowne oświadczenie na piśmie, w terminie dziesięciu dni ustalonym w sposób określony w art. 10 ust. 1. Co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 jestes nastawiony zle do mnie i tego nie rozumiem nazwałes mnie oszustem cytSzanowny Kolego,Kołowrotek wysyłałem w pełni sprawny, również trzpień , wszystko było w absolutnym porządku. Nie sprzedałem Ci uszkodzonego kołowrotka był w stanie idealnym, jeśli Ty go uszkodziłeś (ja również mogę tak zakładać) to nie jest moja wina.A każdego kto nawie mnie oszustem pozwę do sądu.Powściągnij więc może swój gniew i powieedz co nie działa posów czy czpień wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 to znaczy ze miałem oddac pieniadze a ty miałes odesłac mi popsuty kołowrotek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 @Rademenes sytuacja nie jest najciekawsza, ale dla mnie jest dziwne, że dobrze zapakowany kołowrotek ma pęknięty wodzik.Nie chcę absolutnie tu oceniać żadnego z Was ale według mnie jak dostałbyś uszkodzony kołowrotek dobrze zapakowany co zrobiłbyś, bo ja żądałbym zwrotu kasy, a jakby sprzedający nie chciał jej zwrócić byłby dla mnie zdecydowanie oszustem i koniec kropka.Oczywiście nigdy nie można wykluczyć, że kupujący może np.podczas oglądania upuścić kołowrotek i przykra sytuacja gotowa.W tym momencie słowo przeciwko słowu.Komfortowa sytuacja jak przy zakupie można nim pokręcić i sprawdzić towar.Jedno dla mnie jest pewne, któryś z Was przyciął w gumę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Mój Boże ,czy ktoś go uciszy?Pozywaj do sądu.Obym ja nie był pierwszy Moderaaaaaaaaaaaaaaaaaator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 to znaczy ze miałem oddac pieniadze a ty miałes odesłac mi popsuty kołowrotek?? Dokładnie tak!Mogłem zrobić w/g twoich zasad i powiedzieć że wszystko Ok tylko kolor nie ten I odesłać popsuty.Widocznym znakiem tego.że nie działam z chęci oszukania kogoś ,lub z powodów finansowycj jest to że oddałem go za grosze.Na chleb mam,kilkaset zł mnie nie zbawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 wpieprzyłem sie w mniezły kwas i tyle jesli nie byłbym przekonany co do swojej racji juz dawno bym sobie odpuscił nie rozumiesz tego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Oczywiście ,że nie rozumiem. Ja bym natychmiast przeprosił i odesłał kasę,nawet jeśli byłaby to wina poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 tak oczywiscie wszyscy macie racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Dajcie sobie już luz, któryś przywalił w gumę, to jasne i oczywiste.To są uroki kupowania na odległość, co nie znaczy że tak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 kupowałem tutaj nikt mnie nie oszukał i ja nie chciałem nikogo oszukać-nie rozumiem tylko dlaczego facet sie wścieka i jednoczesnie sprzedaje kołowrotek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 kupowałem tutaj nikt mnie nie oszukał i ja nie chciałem nikogo oszukać-nie rozumiem tylko dlaczego facet sie wścieka i jednoczesnie sprzedaje kołowrotek????Może ma jakiś powód albo ma zły dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 jestem zaskoczony tą sytuacją ale tak jak powiedziałeś słowo przeciwko słowu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 kupowałem tutaj nikt mnie nie oszukał i ja nie chciałem nikogo oszukać-nie rozumiem tylko dlaczego facet sie wścieka i jednoczesnie sprzedaje kołowrotek???? Niesamowite Wścieka się ponieważ został ewidentnie zrobiony..Sprzedaje(choć jak inni radzą nie odpuszczać), bo ma dość użerania się z małymi cwaniaczkami. Z mojej strony EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 O dalszą wymianę uprzejmości poproszę już wyłącznie pomiędzy zainteresowanymi stronami, na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 pojecie twarzy w twoim przypadku jest jakby niezrozumiałeJesteś osioł i ham tyle w temacie.Mnie też tak zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jesteś osioł i ham tyle w temacie.Mnie też tak zrobili.a Ty jesteś medium i na odleglosc idealnie oceniasz ludzi nie znając sytuacji, a takie słownictwo chyba grozi banem, prosto w odbyt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 a Ty jesteś medium i na odleglosc idealnie oceniasz ludzi nie znając sytuacji, a takie słownictwo chyba grozi banem, prosto w odbyt. pozdrawiamŁukasz, powiedział mu tylko, że jest szynką (ham) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jesteś osioł i ham tyle w temacie.Mnie też tak zrobili.hmmm... ciekawy sposób nabijania postów... komentowanie tematów sprzed 3 lat... jeszcze w dość niewybredny sposób... Sorry, nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 To i ja se nabiję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jesteś osioł i ham tyle w temacie.Mnie też tak zrobili.kolega chyba opóżniony o 3 lata co za żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi