Skocz do zawartości

Uszkodzony Twin Power

skius

Rekomendowane odpowiedzi

Może trzeba postąpić tak:

Art.7.1. Konsument, który zawarł umowę na odległość, może od niej odstąpić bez podania przyczyn, składając stosowne oświadczenie na piśmie, w terminie dziesięciu dni ustalonym w sposób określony w art. 10 ust. 1.

Co ty na to?

jestes nastawiony zle do mnie i tego nie rozumiem nazwałes mnie oszustem cyt

Szanowny Kolego,

Kołowrotek wysyłałem w pełni sprawny, również trzpień , wszystko było w absolutnym porządku. Nie sprzedałem Ci uszkodzonego kołowrotka był w stanie idealnym, jeśli Ty go uszkodziłeś (ja również mogę tak zakładać) to nie jest moja wina.

A każdego kto nawie mnie oszustem pozwę do sądu.

Powściągnij więc może swój gniew i powieedz co nie działa posów czy czpień wypada.

@Rademenes sytuacja nie jest najciekawsza, ale dla mnie jest dziwne, że dobrze zapakowany kołowrotek ma pęknięty wodzik.Nie chcę absolutnie tu oceniać żadnego z Was ale według mnie jak dostałbyś uszkodzony kołowrotek dobrze zapakowany co zrobiłbyś, bo ja żądałbym zwrotu kasy, a jakby sprzedający nie chciał jej zwrócić byłby dla mnie zdecydowanie oszustem i koniec kropka.

Oczywiście nigdy nie można wykluczyć, że kupujący może np.podczas oglądania upuścić kołowrotek i przykra sytuacja gotowa.W tym momencie słowo przeciwko słowu.Komfortowa sytuacja jak przy zakupie można nim pokręcić i sprawdzić towar.

Jedno dla mnie jest pewne, któryś z Was przyciął w gumę :mellow: .

to znaczy ze miałem oddac pieniadze a ty miałes odesłac mi popsuty kołowrotek??

Dokładnie tak!

Mogłem zrobić w/g twoich zasad i powiedzieć że wszystko Ok tylko kolor nie ten :lol:

I odesłać popsuty.

Widocznym znakiem tego.że nie działam z chęci oszukania kogoś ,lub z powodów finansowycj jest to że oddałem go za grosze.

Na chleb mam,kilkaset zł mnie nie zbawi.

kupowałem tutaj nikt mnie nie oszukał i ja nie chciałem nikogo oszukać-nie rozumiem tylko dlaczego facet sie wścieka i jednoczesnie sprzedaje kołowrotek????

Niesamowite :lol:

Wścieka się ponieważ został ewidentnie zrobiony..

Sprzedaje(choć jak inni radzą nie odpuszczać), bo ma dość użerania się z małymi cwaniaczkami.

Z mojej strony EOT

• 2 lata później...