Tom66 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Cześć, Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego multiplikatora. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=165185027 pozdr.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Nie, ale sadzac po glebokiej szpuli i plastikowych elementach wykonczczenia nie jest to nic specjalnego. W Polsce w sklepie mozna kupic Daiwe Procaster za 350zł, jak już bym szukał czegoś ekonomicznego to wolałbym taka opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tom66 Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A marka TOM HAWK - jest OK ??? , bo jeszcze mają kije jerkowe ??? (IMX10 Carbon przelotki X-sic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Tom66 sprzedajesz lamiglasa i fenwicka, zeby kupic jakiegos Tomahołka ?daj spokuj i posłuchaj Friko. Kup sobie kij jerkowy Dragona i np wspomniana daiwę procaster albo ABU C3 4601, do jerków na dlugie lata łowienia. exori kojarzy mi sie z ...proszkiem do prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tom66 Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 nie zamierzałem kupic tego Exori , po prostu znalazłem w inecie i pytam , mysle właśnie nad Dragonem , a co do młynka to jeszcze nie wiem , myslę nad Abu Revo , bo jakoś roundy nie leżą w mojej łapce , choć normalna. ( obecnie posiadam Scorpionka - ale pod jerkówke do 60gram chyba się nie nadaje (?) - to oczywiście jest pytanie do szanownych kolegów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Wygląda prawie identycznie jak szajs od którego ja zaczynałem swoją przygodę z multi i castingiem (zanim trafiłem na to forum) czyli john wilson six shooter. Też miał głęboką szpulę i ful plastik, kupiłem go jakos w styczniu, w kwietniu musiałem kupić nowy (tym razem abu c4) bo tamten sczezł zupełnie. Po rozłożeniu i poukładaniu części w środku (wyrwane z plastikowych mocowań) podziłał jeszcze kumplowi Ramajowi jakieś trzy wyjazdy i sczezł juz kompletnie.Dlatego jak nie masz kasy to zamiast kupować dwa czy trzy takie w sezonie taniej będzie ww daiwę lub Abu 4601?? 230pln to coś ok 80$?? i chyba warto jeszcze troszkę dołożyć, za ok 90$ powinieneś mieć abu (z wysyłką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 jestem początkujacy ale z pewnością mogę powiedzieć, że scorpion do jerków szczupakowych to jak pięsć do nosa.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tom66
Cześć,
Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego multiplikatora.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=165185027
pozdr.
Tomek
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi