adam 13 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 WitamJak w temacie, kupilem cala skore z krolika i chce ja pociac na zonkeryMacie jakies patenty? Jak ja pociac nie uszkadzajac siersci Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Ja śmigam żyletką. W podobny sposób jak na pierwszym filmiku ale bez zaznaczania. Tnąc skórę (norki, krolika, itp) czy tzw. dywan zawsze zaczynam od środka idąc do krawędzi bocznych materiału. Końcówki obcinam na końcu otrzymując już gotowy pasek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Ważne aby nożem ciąć "w locie", nie po blacie bo inaczej przytniesz również sierść i zonker się nie uda. Najlepiej przymocować skórkę z dwóch stron z prześwitem pomiędzy skórą a blatem minimum 20-30mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 30 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 ja cialem zwyklym skalpelem - mala uwaga tnac pod rozymi katami otrzymasz rozne rodzaje zonkera - ciety na ukos przydaje sie do much tubowych typu "hairy killer" do owijania rdzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi