Sonik1916 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 WitamChciałbym , żeby bardziej doświadczeni koledzy pomogli dobrać jakiś multik do wędki.Dodam , że to będzie mój pierwszy zestaw castingowy i bałem się multiplikatorów.Miałem kupić zwykłą wędkę bez pazura ale w końcu się zdecydowałem.Kij który ma mi służyć to Dragon Millenium HD Fatso Jerk Cast 180cm 25-60g.Natomiast multiplikator pozostaje zagadką.Nie mam pojęcia czym się sugerować przy jego wyborze i mam nadzieje , że ktoś mi podpowie/wybierze.Na tą zabawkę mogę przeznaczyć 300-350zł.Chciałbym aby plecionka 0,20 w naboju 150m wchodziła cała i nie zostawiała luzu tzn. żeby szpula(chyba tak to się nazywa)była wypełniona bo dopiero będę się uczył żucać i niechce , żeby brody mnie do tego skutecznie zniechęcały.Tak więc piszcie poniżej swoje propozycje co na moim miejscu byście nabyli.Z góry dziękuję , gdyż wiem , że na tym forum są doświadczeni koledzy , którzy raczą pomocą z czego niezmiernie się ciesze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 ...ja bym uderzył w Curado ze starszej edycji 201DHSV dość przyjazny multi świetne wykonanie i materiały.Myślę że używkę da się wytargować w ok.350-400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja miałem citice 201e i też by dała rade. Dasz w dziale kupię to na pewno ktoś zaoferuje ten model w takiej cenie... Ale ten wyżej co kolego zaproponował też dobry też miałem chyba lepszy jeżeli chodzi o bebechy ale mi się nie podobał - nie trudno go wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Albo to ale trochę drożej. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=29753&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 może san juan 250 okumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonik1916 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 A co myślicie o Okuma Calera 266LX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 to taka malutka zabawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonik1916 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Czyli może się nie sprawdzić?Mała czy za mała do przynęt do 60-70g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 młynek jest mały.przynęty może wytrzyma ale jak długo nie wiem to nowe wynalazki okumy.celuj w citikę 201 to będzie lepsze i pewniejsze jeśli szukasz niskoprofilowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi