Such a Jerk... Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Witam szanowne grono.Potrzebuję pomocy w znalezieniu blanku jednoczęściowego o mocy w przedziale 20-30lb z wyrzutem około 20-100g długości 2.40-2.60. Akcja raczej fast z dosyć spolegliwą szczytówką.Finalnym produktem ma być wędka o średniej mocy do łowienia stickbaitami w morzu z brzegu. Blank podzieliłbym asymetrycznie - rękojeść / reszta wedki. Specjalistyczne wędki do tej metody są mało dostępne i bardzo drogie, więc za tyle monet to już się chociaż pobawię w rodbuildera Żeby było wiadomo o jaką wędkę chodzi to przykładem byłaby Shimano Grappler GRPCS80M. I teraz jeśli to możliwe chciałbym się zamknąć z ceną do 400PLN, od biedy 500.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Blank dłuższy, droższy i w dwóch kawałkach, ale może warto: Talon VI+ 9' XHF2 - 2,75 m, 20-100 g, 15 - 30 lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Such a Jerk... Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Blank dłuższy, droższy i w dwóch kawałkach, ale może warto: Talon VI+ 9' XHF2 - 2,75 m, 20-100 g, 15 - 30 lb. Nie dzięki, już znalazłem to czego szukałem. MHX light saltwater L904 jednoczęściowy, ogarniający taki przedział o jaki mi chodziło. Natomiast powstały zagwozdki natury technicznej. Natomiast konsultuje sie z forumowym kolegom rodbuilderem w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi