arkad Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 WitamNie znalazłem, więc założyłem temat. Szukam pokrowiec na castingi z multikami, Minimum na trzy wędki, możecie coś polecić, dł. około 150cm.Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Pytanie czym się różni taki pokrowiec od pokrowca na wędki spiningowe z kołowrotkiem o stałej szpuli. Moim zdaniem, niczym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Pytanie czym się różni taki pokrowiec od pokrowca na wędki spiningowe z kołowrotkiem o stałej szpuli. Moim zdaniem, niczymNiech Kolega @arkad uszyje u tapicera,to nie będzie zadawał takich pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Pytanie czym się różni taki pokrowiec od pokrowca na wędki spiningowe z kołowrotkiem o stałej szpuli. Moim zdaniem, niczymWidzisz, gdybyś uważnie przeczytał moje pytanie to pewnie nie zastanawiałbyś się nad różnicami między takimi pokrowcami Moje pytanie brzmi jaki pokrowiec polecacie do trzech wędek z multiplikatorami?Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) Zadałeś pytanie,, Szukam pokrowiec na castingi z multikami.Minimum na trzy wędki"Moim zdaniem źle sformułowane,pozatym zadane w dziale Baitcasting,ale nie ważne. Ja używam pokrowca Team Dragon trzykomorowy, mam go około 8 lat i złego słowa nie powiem o nim. Zamki działają do dzisiaj,materiał nie przemaka, spód ma gruby,dość sztywny co zmniejsza ryzyko uszkodzenia wędek.Fakt że nie zawsze go zabieram bo spiningi przeważnie wożę luzem, ale dłuższe wyprawy czy zasiadki pokrowiec zawsze zapchany na full. Długość całkowita około 150cm, gdybym szukał tylko na trzy wędki kupiłbym jeszcze raz ten sam tylko dwie komory. Edytowane 3 Listopada 2020 przez mepps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) Pytanie dobrze sformułowane, po prostu nieuważnie przeczytałeś Ale nie ważne. Dzięki za propozycję, Używam pokrowca, z którego nie jestem zadowolony wędki w nim mają zbyt dużo "luzu" i mam wrażenie, że się o siebie obijają, stąd to pytanie w tym dziale, może któryś z kolegów ma sprawdzony model pokrowca, który w jakimś stopniu uwzględnia trochę inną budowę naszych zestawów.Mam nadzieję, że trochę jaśniej się wyraziłem Edytowane 3 Listopada 2020 przez arkad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi