lewyspec Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam kolegów, na alledrogo pokazały się te pontony, czy ktoś posiada tą markę i może coś napisać o tych pontonach ?. Z opisu wyglądają zacnie, widzę podobieństwo do np: Brig ( tuby skierowane w dół).Pozdrawiam http://allegro.pl/ponton-pontony-340-sztywna-podloga-dmuchan a-air-i2396654090.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TAJMIEN Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Moje obawy wzbudza bardzo niska waga.. tylko 49 kgMój 3 metrowy Honwave waży okolo 70 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 angler1212 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 No i te niby błotniki - chlapacze jak dla mnie uniemożliwiają zamocowanie uchwytu echosondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Moje obawy wzbudza bardzo niska waga.. tylko 49 kgMój 3 metrowy Honwave waży okolo 70 kgMyślę że ta waga to z podłogą air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Podłoga drewniana to waga chyba około 15kg.mam info od producenta, grubość 5xwarstwowej wzmacnianej siatką poliestrową, pcv 0.9mm, 1100gr/m2Moje obawy wzbudza bardzo niska waga.. tylko 49 kgMój 3 metrowy Honwave waży okolo 70 kgMyślę że ta waga to z podłogą air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Trochę taniej tutaj; http://www.jacht-market.com.pl/adv/show/Sprzedam/ponton_-_RI B/pomorskie/6938.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mi106 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 dopytaj się kolego czy to z air mata czy twardą podłogą....bo chyba jedno albo drugie...airmata+ sztywna podłoga to raczej nie ma sensu....i ta waga to troche mała...porównaj wagę Busha i Kolibri w tej wielkości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Mi tez sie wydaje za lekki, ponton o tej wadze ma wymiary 2.7-2.9 w zaleznosci od producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Łukasz,jeżeli nie posiada niezbędnych certyfikatow to nie warto nim sobie zaprzątać głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lewyspec
Witam kolegów, na alledrogo pokazały się te pontony, czy ktoś posiada tą markę i może coś napisać o tych pontonach ?. Z opisu wyglądają zacnie, widzę podobieństwo do np: Brig ( tuby skierowane w dół).Pozdrawiam
http://allegro.pl/ponton-pontony-340-sztywna-podloga-dmuchan a-air-i2396654090.html
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi