dyliog Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Jest już coś nowszego z tej stajni:https://www.expertfloat.pl/blog/news/spro-sp1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Witam Wszystkich,Próbowałem szukać informacji w necie a propos kołowrotka w temacie. Nie znalazłem zbyt wiele, dlatego postanowiłem zapytać Was czy któryś z kolegów posiada takowy albo kręcił nim. Byłbym wdzięczny, bo zastanawiam się nad kupnem tegoż kręcioła.Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam,Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 I ja się jemu przyglądam. Ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje poza kilkoma z katalogu. S-curve to posuw na ślimaku? Jeśli jakieś informacje przybędą to proszę podzielcie się linkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluzjonista Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 S-curve to "krzywka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi