Michalcc Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam Proszę o pomoc ludzi, którzy mają doświadczenia z kotwicami gumowanymi... (ciężarkami) Ponton 290cmCzasami Wisła w rejonie Warszawy, lub Bug w rejonie Wyszkowa... Który ciężar wybrać, żeby nie nadźwigać się??? Wystarczy 9kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maryjanl Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 W zupełności wystarczy, ja pływam na pontonie 3,6m w dwie osoby, okolice elektrowni Kozienice i tylko w jednym miejscu mam problem, ale to 6 metrów i potężny uciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michalcc Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 W zupełności wystarczy, ja pływam na pontonie 3,6m w dwie osoby, okolice elektrowni Kozienice i tylko w jednym miejscu mam problem, ale to 6 metrów i potężny uciąg. Rozumiem, że masz właśnie 9kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam, sam łowię na Wiśle oraz kilku pobliskich zaporówkach. Jeśli chodzi o komfort łowienia to moje spostrzeżenia są nastepujące:rzeki - kotwica (o wiele lepiej trzyma)- wystarczy 2,5-3,2kg ;zbiorniki - ciężarek (nie na problemu z roślinnością,krzakami)5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maryjanl Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Tak mam 9kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tutaj masz moje rozwiązanie: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=297679 &&srch=kotwica+by+godski#msg_297679 Użyć można gumowanych ciężarków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak już masz ze sobą te wszystkie tależe to zabierz i gryf - w przerwach możesz przypakować muła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michalcc
Witam
Proszę o pomoc ludzi, którzy mają doświadczenia z kotwicami gumowanymi... (ciężarkami)
Ponton 290cm
Czasami Wisła w rejonie Warszawy, lub Bug w rejonie Wyszkowa...
Który ciężar wybrać, żeby nie nadźwigać się??? Wystarczy 9kg?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi