SlawekNikt Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Jak zwykle pomogłeś Sławku Skoro tak twierdzisz to zapewne tak stało się. A ja mam nadzieję, że autor wybierze sobie blank i potem go uzbroi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Panowie, lepiej zainwestowac w lepszy blank i tansze uzbrojenie, niz kiepski blank i wydac kupe kasy na uchwyty/komponenty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Gdyby uchwyt "delfin" był dostępny w wersji wykonanej z włókna szklanego sam bym spróbował takiego rozwiązania. Oczywiście dobór odpowiedniego blanku ma tu kluczowe znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Zaraz na poczatku produkcji Delfina ucialem sobie bardzo przyjemna pogawedke z Januszem na temat Delfinow w dlugich wedkach jakimi lowie i oczywiscie w ukochanych szklakach.Co do piewszego przypadku Janusz nie mial jeszcze wtedy doswiadczen, w przypaku szklakow oprocz wyobrazalnej wygody trzymania i trudnosci z dopracowaniem Delfina do tak duzych srednic donika Janusz nie wymienial jakichs zalet takiego rozwiazania. Od tego czasu jednak uplynelo troche wody w Wisle i "troche" Delfinow juz posszlo w swiat.Nie prosciej zapytac Janusza? To przemily, uczwy i madry Gosc, nie potrafi sobie wyobrazic, ze oleje temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 A nie prościej odpowiedzieć:Nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) Nie,- bo ta odpowiedz Janusza, ktora przytoczylem jest sprzed juz odleglego czasu, byc moze sie cos zmienilo, przybylo doswiadczen itd. Edytowane 6 Listopada 2020 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 To nie jest skomplikowana sprawa.Można zrobić anatomiczny na podstawie odlewu.Jedynie brak sensu mnie powstrzymuje,gdy dwa korki robią robotę.Dyrektor idzie korytarzem i słyszy Jasia:"Gdzie sens i logika?"."Co się wydarzyło?""Brzuch mnie bolał i nie wytrzymałem-puściłem bąka w klasie"."No i co?""No i Pani wygoniła mnie na korytarz"."No i ..." "No i oni zostali w smrodzie,a ja na świeżym powietrzu.Gdzie tu sens i logika?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Według moich doświadczeń, zbrojenie w D+D każdego kija "wyciąga" więcej z blanku jak klasyczne zbrojenie...Zamawiam uchwyty delfin do blanków o fi 16mm do długich wędek 2.6-2,7m i wszystko działa jak należy... Jedynie przy nielotach trochę gorzej leci,takie odniosłem wrażenie.Pisze wrażenie bo nie miałem porównania w tym samym czasie tego samego blanku testować w obu konfiguracjach,czyli D+D i klasycznego.Myślę że Janusz może zrobić uchwyt do każdej średnicy, ale najlepiej kontaktować się bezpośrednio nim. @Michał23 uważam że jeżeli masz blank który Ci pasuje i uchwyt Delfin który leży ci w ręce to proboj to złożyć. Oczywiście aby wywarzzyc kij, odpowiednio musisz dobrać rodzaj korka, lub korkogumy..Uważam że jeśli masz budżet i nie boisz się eksperymentów[emoji6] to warto próbować. Pozdrawiam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 To nie jest skomplikowana sprawa.Można zrobić anatomiczny na podstawie odlewu.Jedynie brak sensu mnie powstrzymuje,gdy dwa korki robią robotę. Śmiem twierdzić, ze nie łowiłeś D+D bo byś zauważył ważniejsze cechy tego rozwiązania niż ergonomia uchwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi