Yokozuna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam,miło mi poinformować, że nowy katalog Salmo 2013 jest już dostępny!Życzę miłego oglądania.Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Noo... konkretnie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ciekawy projekt.Zdecydowana zmiana stylu w porownaniu z poprzednimi Waszymi katalogami.Malo ryb w tym katalogu Ale Bigos jest - takze nadrabia No i hiszpanskie piwko sie zalapalo do katalogu Dobry pomysl z ta ekspozycja przynet tak z bliska - dokladnie widac co to za jedni. Rozumiem, ze nowe kolory mialy byc pokazane, ale na fotce katalogowej Thrill wypadl dosc mizernie i siermieznie... Cieszy natomiast fakt ze nadal Whitefishe 13 SDR sa w katalogu. No i ten nowy miedziany slider sie podoba Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Nowa kolorystyka zapowiada się bardzo ciekawie.Najbardziej mi się podobają nowe kolory Slidera- z pewnością któryś z nich znajdzie się w moim pudełku.Podoba mi się również styl katalogu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja chętnie przetestuję przypony. Z czystej ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Piękna szata graficzna. Świetny nowoczesny design. Szkoda że nie wydajecie edycji polskiej . Przydałaby się też forma kieszonkowa , taka jaką wydaje Normark albo dystrybutor Mepsa. Dobrze by było dodać trochę danych technicznych o których dyskutowaliśmy na sąsiednim forum na początku roku. I jeszcze pytania . Kiedy będzie można kupić wasze rewelacyjne podobno przypony ( wszak w prezentowanym katalogu są ) ?.Kiedy doczekamy się twardych swimbaitów z prawdziwego zdarzenia ? Kto jak nie wy miałby takie zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Bardzo ciekawa forma katalogu. Połączenie czytelnej oferty ze zdjęciami tematycznie powiązanymi z przyjemnością przebywania nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Właśnie zobaczyłem, że część nowości na 2013 rok jest już dostępna w FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi